SNP Berane: Državni organi da rade po Ustavu i zakonu, a ne potrebama DPS-a - Vijesti.me
"POBJEDA PODSTREK PRED PREDSJEDNIČKE IZBORE"

SNP Berane: Državni organi da rade po Ustavu i zakonu, a ne potrebama DPS-a

Opštinski odbor SNP Berane se zahvalio svojim članovima, simpatizerima, partijskim kolegama i "svim ostalima koji su pomogli" u pobjedničkoj kampanji koalicije Zdravo Berane

SNP logo
SNP logo (Foto: Printscreen)

SNP Berane je oštro osudio upad u kuće njihovih funkcionera, bivšeg republičkog poslanika i člana Glavnog odbora te partije, Danke Marković i pozvao državne institucije i organe da "rade svoj posao isključivo po zakonu i Ustavu" a ne u skladu sa potrebama DPS-a, navodi se u saopštenju te partije.

Opštinski odbor SNP Berane se zahvalio svojim članovima, simpatizerima, partijskim kolegama i "svim ostalima koji su pomogli" u pobjedničkoj kampanji koalicije Zdravo Berane.

"Građani Berana su prepoznali naš dosadašnji rad, pozitivnu kampanju i sve što smo do sada uradili i planiramo da uradimo. Ogromnu zahvalnost dugujemo svim Berankama i Berancima koji su izašli na ponovljene izbore i na njima još jednom pokazali kako se bori za Berane i za napredak svoje opštine." istakli su u saopštenju.

"Berane ide sigurno naprijed, proces promjena u Crnoj Gori je neminovnost, a ova pobjeda nam daje dodatni podstrek za predstojeće predsjedničke izbore, kao i lokalne u većini gradova u državi.", zaključuje se u saopštenju SNP-a.