SNP: Kad ponestane argumenata, DPS mjeri ko je veći patriota

"Ko je veći patriota i ko više voli Crnu Goru govore djela, a ne polemike koje pokušavate da proizvedete i koje se svode na najniži nivo ozbiljnosti", poručuju iz kolašinskog odbora SNP
876 pregleda 0 komentar(a)
SNP
SNP

Kad Demokratskoj partiji socijalista (DPS) ponestane argumenata, hvataju se za svoj glavni adut i slamku spasa, pa mjere ko je veći patriota i ko više voli Crnu Goru, piše u odgovoru kolašinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) na reagovanje DPS.

„Međutim, ko je veći patriota i ko više voli Crnu Goru govore djela, a ne polemike koje pokušavate da proizvedete i koje se svode na najniži nivo ozbiljnosti. Vaša (ne)djela su svima poznata", poručuju DPS iz SNP.

Oni pitaju šta je do sada bila prepreka da se rekonstruiše puna infrastruktura na Sinjavini. Iz kolašinskog odbora SNP tvrde da se te planine do sada vlast ni sjećala. Oni lokalnu kolašinsku vlast optužuju za nedostatak hrabrosti da se pojavi na zborovima građana, gdje se govorilo o poligonu na Sinjavini.

„Bojite se narodnog suda, počevši od predsjednika Opštine, a smijenjenog predsjednika OO DPS-a, koji je javno obećao da neće dati saglasnost mimo volje građana za izgradnju vojnog poligona na Sinjajevini. U nezavisnoj Crnoj Gori, takva djela se karakterišu kao prevare, a takvi ljudi kao prevaranti. Kako ste iskoristili vojne mašine za obnovu putne infrastrukture u Gornjoj i Donjoj Morači? Često se od predsjednika Opštine na pomen probijanja seoskih puteva moglo čuti pitanje „Je li naš?“. Logično, ako nije, neće ni put dobiti. To govori o vama", piše odgovoru na reagovanje DPS.

Iz SNP preporučuju DPS da se bavi prebrojavanjem u svojim redovima. Članova te stranke u Kolašinu je, tvrde, sve manje „jer se godina vlasti u tom gradu svodi na prevare, laži i borbu za lični interes“.

„Ipak, mi se vašom brojnošću nećemo baviti, jer je to promenljiva brojka, zavisna od toga koliko ste novca, socijalnih davanja i svega ostalog spremni da izdvojite za kvadratiće i crvene olovke na glasačkim listićima. Ako želite da Vas podsjetimo na još po neku vašu zloupotrebu i obmanu, tu smo, ima ih toliko da se na Sinjajevini može napraviti od njih poligon istih dimenzija, ali ne vojni, već poligon laži i obmana", poručuju iz kolašinske SNP.

Bonus video: