SNP Kolašin: Da vlast prezentuje rezultate rada od početka mandata - Vijesti.me
"OPŠTINA ĆE ZAPOSLITI JOŠ 31 LICE"

SNP Kolašin: Da vlast prezentuje rezultate rada od početka mandata

"Namjere aktuelna kolašinske vlasti sve bolje „čitaju“ građani Kolašina, koji će o tome brzo donijeti sud“

Kolašin
Kolašin (Foto: Dragana Šćepanović)

Opštinski odbor (OO) Socijalističke narodne partije (SNP) zatražio je od kolašinske vlasti da prezentuju  rezultate svog rada od početka mandata do sada. Iz te stranke traže i odgovore na pitanja koliko su, zaista, u lokalnoj upravi neophodna četiri sekretara, menadžera i dva  podpredsjednika Opštine i čime su oni do sada doprinijeli.  

„Kako saznajemo iz medija, Opština Kolašin će zaposliti još 31 lice.  Navodno, Vlada je dala saglasnost za nova radna mjesta.  Odgovorite čime su četiri sekretara, menadžer i dva potpredsjednika doprinijeli napredovanju lokalne uprave. Mada, odgovor već znamo-  osim što je broj partijskih uhljeba na grbači građana Kolašina porastao, nema drugih rezultata. „- piše u saopštenju OO SNP.

Iz te stranke kažu da im nije jasno kako je  Vlada dala saglasnost za zapošljavanje načelnika Komunalne policije, a, kako tvrde, "prethodni još nije pravosnažno razriješen“. U OO SNP kažu i da sadašnji načelnik te službe ne ispunjava  uslove za radno mjesto na kojem je.

„O manipulacijama, kojima ste se služili u tom slučaju, već smo ranije upoznavali građane Kolašina. Međutim, jasno je  da lokalna vlast ovim neće završiti kontinuirano neodgovorno ponašanje. Namjere aktuelna kolašinske vlasti sve bolje „čitaju“ građani Kolašina, koji će o tome brzo donijeti sud“, zaključuju iz OO SNP.