SNP Kolašin: Izjava Rovčanina je izmišljotina i nije naš stav

"Netačni su navodi da smo u Kolašinu izgubili 500 glasova zbog predsjednika Milića, već smo ih izgubili zbog nerada gospodina Rovčanina i jedne male grupe oko njega"
56 pregleda 8 komentar(a)
SNP logo, Foto: Printscreen
SNP logo, Foto: Printscreen
Ažurirano: 16.05.2017. 18:41h

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije u Kolašinu oglasio se povodom današnjeg saopštenja potpredsjednika tog odbora, Milije Rovčanina, koji je predsjednika strane, Srđana Milića, okrivio za loše stanje u partiji.

Kako navode, Opštinski odbor u tom gradu nije se sastajao duži vremenski period. Pred parlamentarne izbore 2016. godine održana je sjednica Izvršnog odbora OO SNP Kolašin u proširenom sastavu, na kojoj su prisustvovali Aleksandar Damjanović i potpredsjednica SNP Danijela Pavićević.

Na toj sjednici donijeta je odluka o održavanju sjednice OO SNP Kolašin, najkasnije do prvog novembra 2016. godine, na kojoj bi se razmatralo i pitanje funkcionisanja lokalne vlasti.

"Kako zaključci nijesu ispoštovani, sastanak nije održan ni do dana današnjeg, pa prema tome saopštenje gospodina Rovčanina je čista izmišljotina i to nije stav Opštinskog odbora SNP-a Kolašin," kažu u saopštenju.

Kako su kazali, član Glavnog odbora SNP koji je glasao za razrješenje Damjanovića je Panto Peković, koji je na posljednjoj sjednici Glavnog odbora tražio da Damjanović prisustvuje sjednici, "kako bi ga podsjetio na datu riječ da neće biti poslanik i da ga to ne interesuje, pa ako drži do riječi, neka vrati mandat partiji."

"Netačni su navodi da smo u Kolašinu izgubili 500 glasova zbog predsjednika Milića, već smo ih izgubili zbog nerada gospodina Rovčanina i jedne male grupe oko njega," zaključili su.

Bonus video: