SNP Kolašin: Svima u DPS-u je lični interes ispred svega drugog

"Sramno je da u 21. vijeku neko nema put do kuće, jer nije u DPS-u"
810 pregleda 2 komentar(a)
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović, Dragana Šćepanović, Dragana Šćepanović
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović, Dragana Šćepanović, Dragana Šćepanović

Demokratska partija socijalista (DPS), "ponovo u nedostatku argumenata, koristi neistine“, tvrde iz Opštinskog odbora (OO) Socijalističke narodne partije (SNP) u Kolašinu. Aktulena kolašinska vlast, kako kažu iz te stranke, „i dalje nema hrabrosti da prezentuje rezultate svog (ne)rada“. Odgovarajući na regovanje iz kabineta predsjednika Opštine Milosava Bulatovića, u OO SNP tvrde da je „očigledan još jedan neuspješan pokušaj aktuelne lokalne vlasti da se obmanu građane Kolašina“.

„Bivši predsjednik OO DPS Kolašin, kojeg su sa te funkcije otjerali partijski drugovi, u Opštini se pita jednako kao i u partiji. Dugo vremena i na razne načine, preko vaših spavača, pokušavali ste da razbijete SNP u Kolašinu, na vašu žalost, to nijeste uspjeli i nećete. Smeta Vam što SNP Kolašin jača iz dana u dan, jer ste sami svjesni da jak SNP znači da nećete biti vlast u Kolašinu", poručili su Bulatoviću iz OO SNP.

Oni kažu da je „sramno varati sugrađane, kao što se desilo u slučaju vojnog poligona na Sinjavini“. Ne služi na čast, tvrde u toj partiji, da se „prije „dobar dan“ sugarađanima postavlja pitanje „jeste li glasali DPS“.

"Sramno je da u 21. vijeku neko nema put do kuće, jer nije u DPS-u. Je li to ljudski, kolašinski i crnogorski? Mi u SNP-u smo smatrali da ćete biti predsjednik svih građana , ali pokazalo se d aje tačna ona naradona '' ako želiš da vidiš kakav je neko čovjek, daj mu malo vlasti". Nije, odlazeći predsjedniče Opštine, SNP protiv zapošljavanja i napredovanja našeg Kolašina. Mi smo protiv toga da se na grbači građana Kolašina uhljebljavaju politički kadrovi. Za zapošljavanje smo stručnih, čiji će rezultati rada biti vidljivi, a ne da im je jedina radna obaveza čekanje prvog u mjesecu kada je isplata zarada“- piše u odgovoru OO SNP.

Iz te stranke poručuju Bulatoviću da bivšeg načelnika Komunalne policije „prvo zakonito razriješi i sačeka sudski epilog“. Optužuju DPS da učesnike litija naziva "teturajućim kukavicama i anticrnogorcima“.

„Obratili bi se i mi, kako vi kažete "ostatku" DPS-a Kolašin, ali ne znamo kojem. Onom što komanduje iz Podgorice, onom koji vas ruši ovdje u Kolašinu ili ovom vašem ? Mada svejedno, svi su slični. Jer su svima lični interesi na prvom mjestu", tvrde u kolašinskom SNP.

Bonus video: