SNP odbila da se iz prostorija na obali Morače preseli u Atlas kapital centar

O pregovorima SNP i Kneževića svedoči i to što je lider SNP-a Srđan Milić sa svojim saradnicima iz kabineta boravio na gradilištu Atlas kapital centra
54 pregleda 0 komentar(a)
SPN baraka, Foto: Arhiva "Vijesti"
SPN baraka, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 02.04.2011. 08:17h

Socijalistička narodna partija (SNP) odbila je ponudu biznismena Duška Kneževića da lokaciju na kojoj se nalazi centrala SNP-a, popularnu baraku na obali Morače kod Vezirovog mosta, zamijeni za odgovarjući prostor u Atlas kapital centru koji će, kada bude završen, dominirati panoramom glavnog grada, potvrdilo je "Vijestima" više izvora.

U SNP-u su smatrali da je Kneževića ponuda neadekvatna. "Vijestima" je izvor iz ove opozicione partije nagovijestio da razmatraju preseljenje centrale na drugu lokaciju, ali da to sada nema veze sa Atlas kapital centrom.

O pregovorima SNP i Kneževića svedoči i to što je lider SNP-a Srđan Milić u četvrtak oko 14 časova sa svojim saradnicima iz kabineta boravio na gradilištu Atlas kapital centra.

Te i informacije o pokušaju kompenzacije negirali su iz Atlas grupe i Medijskog centra SNP-a.

Površina barake u kojoj se nalazi centrala SNP-a, prema podacima Uprave za nekretnine, je 296 kvadrata. SNP u svom posjedu ima i prostor od 290 kvadrata u Bloku 5, u kojem se nalaze prostorije opštinskog odbora stranke.

Bonus video: