SNP: Opozicija napustila sjednicu zbog bahatog odnosa gradonačelnika Vukovića

"Još jedan od 'bisera' gospodina Vukovića bio je da opozicija nije u stanju da isprati rad Skupštine, te da zbog toga pribjegava bojkotu kao spasu od odgovornosti i obaveza. Opšte je poznato da se DPS kadrovi, uključujući i Vukovićevog prethodnika, 'dopinguju' kovertama punim eura. Taj tempo mi ne možemo, ne želimo i nećemo da pratimo", saopšteno je iz SNP-a
1291 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija

Današnja sjednica Skupštine Glavnog grada još jednom je prošla u atmosferi koja ne priliči tom domu, a koju su izazvale vladajuće partije, saopšteno je iz podgoričkog SNp-a.

"I ovog puta, opozicija je napustila sjednicu Skupštine, izražavajući na taj način svoj odnos prema krajnje bahatom i neodgovornom odnosu gradonačelnika Vukovića i klike oko njega prema opoziciji i građanima Podgorice", dodaje se u saopštenju.

Kako iz SNP-a ocjenjuju žalosno je što Vuković i njegove partijske kolege ne čine ništa da poboljšaju život građanima, nakon što je gradonačelnik Podgorice danas kazao da zna kako narod u Crnoj Gori živi.

"S obzirom da dolazi iz partije koja je najodgovornija za katastrofalno ekonomsko stanje u državi, sasvim smo sigurni da zna."

"Još jedan od 'bisera' gospodina Vukovića bio je da opozicija nije u stanju da isprati rad Skupštine, te da zbog toga pribjegava bojkotu kao spasu od odgovornosti i obaveza. Opšte je poznato da se DPS kadrovi, uključujući i Vukovićevog prethodnika, 'dopinguju' kovertama punim eura. Taj tempo mi ne možemo, ne želimo i nećemo da pratimo", saopšteno je iz SNP-a.

Iz te stranke zaključuju da Vuković nema moralno pravo da proziva opoziciju na odgovorniji odnos prema građanima.

"Pogledajte, gospodo, prvo u svoje dvorište, pa sudite o drugima, a kakav je vaš odnos prema građanima vidimo i dobro osjećamo već decenijama", zaključuje se u saopštenju podgoričkog SNP-a.

Bonus video: