SNP: Park u Bloku 5 već zapušten, trava nepokošena

"Obećavamo da ćemo nastaviti da pratimo stanje javnih površina u Glavnom gradu i da ukazujemo na probleme, nedostatke i greške, uz želju da naši građani dobiju najbolje moguće uslove za upražnjavanje slobodnih aktivnosti"
1604 pregleda 6 komentar(a)
Park u Bloku 5, Foto: SNP
Park u Bloku 5, Foto: SNP

Socijalistička narodna partija (SNP) saopštila je danas da je park u podgoričkom naselju Blok 5, kod vrtića "Sunce", koji je otvoren prije nekoliko mjeseci, na žalost mještana ovog naselja, već zapušten.

"Kao što se vidi na fotografijama, trava u parku je nepokošena i već je dostigla i pola metra. Ne treba podsjećati da na ovom mjestu vrijeme vole da provode kako djeca iz vrtića, tako i iz obližnje OŠ "Štampar Makarije", ali i stariji ljudi koji žive u susjednim zgradama. Oktobarski sunčani dani su idealna prilika za uživanje u parku, ali zbog nebrige i neažurnosti odgovornih institucija, to je postalo nemoguće", istakli su iz SNP.

Park u Bloku 5
Park u Bloku 5(Foto: SNP)

Iz te partije su poručili da zahtijevaju od nadležnih službi da počnu da rade svoj posao.

"Obećavamo da ćemo nastaviti da pratimo stanje javnih površina u Glavnom gradu i da ukazujemo na probleme, nedostatke i greške, uz želju da naši građani dobiju najbolje moguće uslove za upražnjavanje slobodnih aktivnosti", zaključuje se u saopštenju SNP.

Bonus video: