SNP poručio DPS-u: Odgovorite na pitanje koliko ćete bataljona poslati na Sinjajevinu

U saopštenju SNP se navodi da je u najmanju ruku, degutantno kada vas DPS proziva za neprimjeren odnos prema medijima i novinarima
1811 pregleda 2 komentar(a)
SNP
SNP

Kad već pominjete Sedmi bataljon, poručujemo vam da se okanete besmislenih, praznih priča kojima godinama zavaravate javnost. Umjesto toga, bolje je da odgovorite na pitanje koliko ćete bataljona poslati na Sinjajevinu i kako mislite da "valorizujete" ovaj prirodni biser Crne Gore, saopštili su danas iz Socijalističke narodne partije (SNP) reagujući na saopštenje poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Danijela Živkovića.

U saopštenju SNP se dodaje da je u najmanju ruku, degutantno kada vas DPS proziva za neprimjeren odnos prema medijima i novinarima.

"Gospodo, podsjetićemo vas na nekoliko činjenica koje vi, a i cijela crnogorska javnost, odlično zna: za vrijeme vaše vladavine ubijen je Duško Jovanović, a njegovo svirepo ubistvo ni do danas nije rasvijetljeno; za vrijeme vaše vladavine desili su se napadi na Mihaila Jovovića, Željka Ivanovića, Oliveru Lakić, dopisnicu DAN-a iz Nikšića Lidiju Nikčević i brojne druge novinare; za vrijeme vaše vladavine uništavane su i demolirane redakcije crnogorskih medija. Ovaj niz je predug da bismo ga do kraja naveli. Što se tiče odnosa SNP-a i DAN-a ili bilo kojeg drugog medija, reći ćemo vam samo da će SNP uvijek biti na strani onih koje se nađu na udaru vaše nepravde i represije", poručili su iz SNP.

Bonus video: