SNP: Trotoari u Bulevaru Ivana Crnojevića u zaprepašćujućem stanju

"Odbor SNP Glavnog grada poručuje gradonačelniku i njegovom timu da dio svojih aktivnosti usmjere na rekonstrukciju trotoara, posebno onih u užem jezgru grada, kako bi Podgoričani mogli nesmetano da obavljaju svoje aktivnosti i kako ne bismo morali da se stidimo pred turistima"
660 pregleda 1 komentar(a)
Fotografija trotoara, Foto: SNP
Fotografija trotoara, Foto: SNP

Ukoliko prošetate Bulevarom Ivana Crnojevića, koji spaja most Milenijum sa centrom grada, zaprepastićete se stanjem u kojem sa nalaze trotoari na ovoj saobraćajnici, saopšteno je iz podgoričkog SNP-a.

"Čelnici lokalne vlasti, koji se ovih dana hvale nikad većim budžetom Glavnog grada, očigledno ne prolaze ovuda ili iz svojih skupocjenih automobila ne vide ovaj dio bulevara.

A on, kao što se vidi na fotografijama, izgleda kao da je zaostao iz Drugog svjetskog rata, pa je prolaznicima teško tuda da prolaze i da obavljaju svakodnevne poslove. Ne treba podsjećati da se ovdje nalazi veliki broj prodavnica brze hrane, ugostiteljski objekti, banke, fotografske radnje, apoteke, itd", poručuju iz SNP-a.

Ističu da o tome koliki je napor potreban osobama sa invaliditetom da savladaju ove prepreke ne treba ni govoriti.

"Odbor SNP Glavnog grada poručuje gradonačelniku i njegovom timu da dio svojih aktivnosti usmjere na rekonstrukciju trotoara, posebno onih u užem jezgru grada, kako bi Podgoričani mogli nesmetano da obavljaju svoje aktivnosti i kako ne bismo morali da se stidimo pred turistima", zaključuje se u saopštenju SNP Podgorica.

Galerija

Bonus video: