Socijaldemokrate: Bojanić je podjetinjio

"Do tada, crnogorskom Petru Panu, vječitom dječaku iz zemlje Nedođije koji ne želi da odraste, jedino preostaje da se ponaša u skladu sa stihovima poznate pjesme Plavog orkestra "Ako su to samo bile laži, lažimo se bar još malo", navodi se u reagovanju
7 komentar(a)
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 01.07.2016. 16:10h

Socijaldemokrate Crne Gore saopštile su da je poslanik Mladen Bojanić suočen sa činjenicama, najednom podjetinjio.

"U šaljivom tonu, doveden do ćorsokaka, berzanski mešetar Bojanić suočen sa činjenicama, najednom je podjetinjio", navodi se u reagovanju Socijaldemokrata.

Poslanik Mladen Bojanić je u reagovanju na tekst Socijaldemokrata "Napadi političkog dvojca Bojanić-Pobrić obiluju neistinama", saopštio "iz Ramade istrčao Iva, zahuktao kao lokomotiva. Sad ulicom ljuto juri, na račune bi da zažmuri. Ćihu ćihu ćihu hu".

"Da li će u skladu sa ovim, kada se netačnost njegovih tvrdnji dokaže i pred relevantnim institucijama, objaviti da je sve ovo proizvod njegove pubertetske nesmotrenosti, crnogorska javnost će saznati uskoro. Do tada, crnogorskom Petru Panu, vječitom dječaku iz zemlje Nedođije koji ne želi da odraste, jedino preostaje da se ponaša u skladu sa stihovima poznate pjesme Plavog orkestra "Ako su to samo bile laži, lažimo se bar još malo". Sve ovo ga, ipak, na kraju, neće spasiti odgovornosti, prije svega pred građanima Crne Gore, a onda i one krivične, pred nadležnim sudom", navodi se u reagovanju Socijaldemokrata.

Bonus video: