Socijaldemokrate formirale Inicijativni odbor za Berane

Izvršnom odboru Socijaldemokrata za Berane su prisustvovali koordinator Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović i poslanik Damir Šehović
83 pregleda 3 komentar(a)
Socijaldemokrate Crne Gore, Ivan Brajović, Foto: Socijaldemokrate
Socijaldemokrate Crne Gore, Ivan Brajović, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 30.07.2015. 13:14h

Socijaldemokrate Crne Gore formirale su Inicijativni odbor za Berane, koji ima 20 članova, a za čijeg predsjednika je jednoglasno izabran Bedrija Lucević, doskorašnji predsjednik opštinskog odbora SDP Berane, koji je zajedno sa dvije trećine Predsjedništva OO SDP Berane napustio tu stranku, zbog odustajanja od izvornih principa.

Za sekretara je izabran Naser Gargović diplomirani inženjer, dok su članovi odbora: Adrović Sead, Delević Slavko, Đukić Sanja, Golubović Branislav, Gargović Mirza, Hadrović Edin, Jašović Vladimir, Jovanović Stojan, Kuč Borivoje, Luković Tomislav, Raičević Vanja, Šćekić Borka, Marković Milica, Šćekić Goran, Šćekić Aleksandar, Šuntić Edin, Kastratović Jelena, Lucević Nijazija.

"Inicijativni odbor je uglavnom sastavljen od nekadašnjih članova Opštinskog odbora SDP-a, ali i drugih mladih, kreativnih ljudi koji su spremni da unesu novu energiju u cilju promovisanja programskih ciljeva građanske, demokratske i evroatlantske Crne Gore. Zadatak Inicijativnog odbora biće priprema formiranja opštinskog odbora i prvog Kongresa Socijaldemokrata Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Izvršnom odboru Socijaldemokrata za Berane su prisustvovali koordinator Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović i poslanik Damir Šehović.

Bonus video: