Socijaldemokrate osudile paljenje zastave NATO na Cetinju

"Smatramo da svaki građanin Crne Gore mora imati pravo na slobodno izražavanje mišljenja, a samim tim i neslaganja sa odlukama aktuelne vlasti po svim pitanjima, ali takođe naglasavamo i da ta sloboda ne smije preći granicu i postati delinkventno ponašanje", navodi se u saopštenju Socijaldemokrata
106 pregleda 14 komentar(a)
Socijaldemokrate Crne Gore, Foto: Twitter
Socijaldemokrate Crne Gore, Foto: Twitter
Ažurirano: 07.12.2015. 19:37h

Socijaldemokrate Crne Gore osudile su paljenje zastave NATO na Cetinju.

"To je nepromišljen i neodgovoran čin, koji ne ide u prilog nikom, pa ni manjem broju onih koji se protive članstvu u NATO. Smatramo da svaki građanin Crne Gore mora imati pravo na slobodno izražavanje mišljenja, a samim tim i neslaganja sa odlukama aktuelne vlasti po svim pitanjima, ali takođe naglasavamo i da ta sloboda ne smije preći granicu i postati delinkventno ponašanje", navodi se u saopštenju Socijaldemokrata.

Iz te partije apeluju na građane Crne Gore da svoje neslaganje izražavaju na dostojanstven način, primjeren ozbiljnim i civilizovanim državama.

"Socijaldemokrate Crne Gore će nastaviti da promovišu evroatlanstke vrijednosti, zato što članstvo u NATO, uz obnovu crnogorske državnosti, smatraju najznačajnijim dostignućima ove generacije, na koja svi moramo biti ponosni", zaključuje se u saopštenju Socijaldemokrata Crne Gore.

Bonus video: