Srzentić gradonačelnik, Subašić predsjednik SO Bar

118 pregleda 6 komentar(a)
Osman Subašić, Foto: Boris Pejović
Osman Subašić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 07.09.2014. 20:42h

Opštinski odbori Demokratske partije socijalista i Socijaldemokratske partije u Baru jednoglasno su podržali prijedlog koalicionog sporazuma o zajedničkom vršenju vlasti u Baru, navodi se u zajedničkom saopštenju opštinskih odbora DPS-a i SDP-a.

Prema sporazumu, za predsjednika Opštine Bar biće predložen Zoran Srzentić iz DPS-a, a za predsjednika Skupštine opštine Bar Osman Subašić iz SDP-a.

"Zahvaljujući dosadašnjoj kvalitetnoj saradnji DPS i SDP u Baru, opštinski odbori obje partije izrazili su uvjerenje da će koalicioni sporazum, zasnovan na predizbornim programima, biti uspješno realizovan, te da će kontinuitet i stabilnost vlasti obezbijediti nastavak kvalitetnog razvoja grada u najboljem interesu svih građana Bara", navodi se u saopštenju.

Opštinski odbori DPS i SDP zahvalili su Baranima na ukazanom povjerenju na lokalnim izborima 25. maja i strpljenju iskazanom tokom proteklih sedmica, "koje su iskorištene za pronalaženje najboljih rješenja za kvalitetnu lokalnu vlast i uspješan servis građana".

Bonus video: