Stanić: Opozicija sigurno pobjeđuje u Pljevljima i Podgorici

Stanić je kazao da ga trenutno raspoloženje građana Crne Gore podsjeća na raspoloženje naroda u Srbiji u proljeće 2000. godine
90 pregleda 0 komentar(a)
Pokret za Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Pokret za Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 05.05.2014. 20:40h

Bivši funkcioner Nove srpske demokratije a sada lider Pokreta za Pljevlja Novica Stanić kazao je da „Pljevljaci moraju sami kovati svoju sreću jer Podgorica se o njima neće brinuti ko god bio na vlasti.

On je na otvaranju kancelarije Pokreta za Pljevlja kazao da je ubjeđen da će na majskim lokalnim izborima opozicija osvojiti vlast u Podgorici, i da će je zadržati u Pljevljima.

Stanić je kazao da ga trenutno raspoloženje građana Crne Gore podsjeća na raspoloženje naroda u Srbiji u proljeće 2000. godine kada je u toj državi došlo do smjene vlasti i pobjede opozicije.

„Na osnovu onog što sam vidio posljednjih mjeseci u Podgorici, vozeći se sa taksistima, družeći se sa prijateljima, u Crnoj Gori pobjeđuje opozicija“, rekao je Stanić.

On je kazao da Pljevaljaci treba da razmišljaju globalno ali da rade lokalno.

„Niko se neće brinuti o Pljevljima iz Podgorice bez obzira koja stranka u Podgorici i Pljevljima bila na vlasti ako to mi ne učinimo sami. Zato je napravljen Pokret za Pljevlja“, rekao je Stanić.

On je rekao da će u Pljevljima pobijediti Koalicija SNP i Pokret za Pljevlja, čiji je nosilac liste Miloje Pupović, aktuelni predsjednik opštine.

Kancelarija Pokreta za Pljevlja nalazi se u ulici Boška Buhe u neposrednoj blizini Gimnazije Tanasije Pejatović.

Bonus video: