Staničić: Drobnič je nominalni šef Delegacije EU

Potpredsjednik CDU i nosilac njene izborne liste u Tivtu Neven Staničić kazao je da u toj partiji “nemaju razumijevanja niti shvataju rezonovanje” šefa Delegacije EU u Crnoj Gori Mitje Drobniča
109 pregleda 0 komentar(a)
Neven Stančić, Foto: CDU
Neven Stančić, Foto: CDU
Ažurirano: 23.03.2016. 14:12h

Crnogorska demokratska unija ocijenila je da je bojkot predstojećih lokalnih izbora u Tivtu 17.aprila, za što su se opredijelili DF, Demos, URA i Demokrate, “pogrešna odluka” i da su se oni to učinili “iz neznanja i neshvatanja političkog trenutka ili zbog nemoći da formiraju izborne liste.”

Potpredsjednik CDU i nosilac njene izborne liste u Tivtu Neven Staničić kazao je da u toj partiji “nemaju razumijevanja niti shvataju rezonovanje” šefa Delegacije EU u Crnoj Gori Mitje Drobniča.

“Ambasador Drobnič danas, pošto je prijavljeno 12 izbornih lista i pošto je, prethodno, Skupština Crne Gore ogromnom većinom odbila da pristane na kršenje zakona i nelegalno produži mandat lokalnoj vlasti u Tivtu, ponovo pominje tu opciju?! Poziva li nas to nominalni šef delegacije EU da kršimo Ustav i zakon? To je apsolutno neprihvatljivo", istakao je Staničić koji je poručio da će CDU nakon izbora 17.aprila, učestvovati u novoj lokalnoj upravi Tivta.

Bonus video: