Staviće portrete, ali premijerov micati neće - Vijesti.me
POKLON URA DIREKTORU VODOVODA

Staviće portrete, ali premijerov micati neće

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz Vodovoda, direktor je naložio da se na zid okače pomenuti portreti - ali portret premijera neće biti uklonjen. “Vijesti” čekaju odgovor od Ražnatovića šta će uraditi

URA Cetinje
URA Cetinje (Foto: URA Cetinje)

Kancelariju direktora cetinjskog Vodovoda prije bi trebalo da krase portreti slavnih Cetinjana nego premijera Mila Đukanovića, smatraju u gradskom odboru Građanskog pokreta URA.

Vođen tom mišlju, predsjednik cetinjske URA Filip Adžić je sa članovima juče uručio direktoru DOO Vodovod  kanalizacija Milošu Ražnatoviću portrete trojice njihovih slavnih sugrađana - pjesnika Aleksandra Lesa Ivanovića i slikara Dada Đurića i Mila Milunovića.

Direktor će im djelimično uslišiti želju.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz Vodovoda, direktor je naložio da se na zid okače pomenuti portreti - ali portret premijera neće biti uklonjen. “Vijesti” čekaju odgovor od Ražnatovića šta će uraditi. 

Adžić se nada da će Ražnatović “ukinuti političku dresuru” i ukloniti portret Đukanovića iz svog kabineta. “Scena svojstvena totalitarnim režimima zabilježena, u kabinetu pomenutoga direktora, pored toga što vrijeđa dostojanstvo, opasna je po dalji napredak našeg društva”, kazao je Adžić.

Zbog neredovnog vodosnabdijevanja u Cetinju, URA je prije godinu dana organizovala ritualno "Prizivanje kiše" ispred zgrade Vodovoda smatrajući da je to jedini način da sugrađani dođu do slatke vode usljed nesposobnosti uprave Vodovoda.