Stijepović sa građanima na Zabjelu: Interes građana je moja obaveza

„Gradićemo nove škole i vrtiće i obnavljati postojeće. Putevi, ulice, bolje saobraćajnice – naša su briga"
0 komentar(a)
Slavoljub Stijepović, Foto: Luka Zeković
Slavoljub Stijepović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 06.05.2014. 20:16h

„Biću vrijedan i napretku posvećen domaćin Glavnog grada - to vam mogu garantovati.

Sve što je interes građana Podgorice, biće i moj interes. Sve što je potreba razvoja grada, biće moja obaveza, ali i obaveza svih koji budu učestvovali u radu gradske uprave“, kazao je nosilac liste i kandidat za gradonačelnika „Koalicije za evropsku Podgoricu – Milo Đukanović“ Slaboljub Stijepović tokom večerašnjeg razgovora sa građanima na tribini na Zabjelu.

„Gradićemo nove škole i vrtiće i obnavljati postojeće. Putevi, ulice, bolje saobraćajnice – naša su briga. Čuvaćemo zdravu životnu sredinu i neprestano je unapređivati. Stvorićemo uslove za razvoj sporta i gradnju novih sportskih objekata. Imaćemo sluha za sve zahtjeve građana. Bićemo dostupni u bilo koje doba dana i na bilo kom mjestu“, kazao je Stijepović.

Stijepović je naglasio da Glavni rad mora razvijati preduzetništvo i otvarati nova radna mjesta, te ponuditi šansu svima da se zaposle

On je naglasio da Glavni rad mora razvijati preduzetništvo i otvarati nova radna mjesta, te ponuditi šansu svima da se zaposle – kroz različite kreditne i razvojne programe.

„Želimo da čujemo glas građana, oni će učestvovati u našoj politici“, rekao je on tokom razgovora sa stanovnicima Zabjela i dodao: „Niko ne može reći da imamo rješenje za sve. Ali me niko ne može ubijediti da, kada preuzmem funkciju prvog čovjeka Podgorice, nećemo pokušati da riješimo sve probleme stanovnika Podgorice. Naravno, uz pomoć države i državnih institucija, grada i gradskih ustanova, mogućih investitora i naravno – građana i njihovih ideja“.

„Naša lista je multikuluralna i multinacionalna, jer je takva i naša Crna Gora, pa i naša Partija. Zato mi je čast što predvodim ovakav tim, što ću biti sa vama do 25. maja, a još veća čast mi je što ćemo poslije 25. maja zajedno da radimo na napretku i rješavamo probleme našeg Grada. Za nas je građanin na prvom mjestu, ma u kom dijelu Podgorice živio, biće prvi, osnovni i najvažniji zadatak 24 sata, svakog dana“, zaključio je Stijepović.

Na tribini su, osim kandidata za gradonačelnika Slavoljuba Stijepovića, govorili Brano Filipović, Sanja Pavićević odbornički kandidat, Danijela Šuković, odbornički kandidat, dr Ranko Lazović, odbornički kandidat, Vladimir Rajčić, odbornički kandidat, poslanik i član Glavnog odbora Predrag Sekulić i član Glavnog odbora Božidar Vuksanović.

Bonus video: