Suhih: Zna se odakle Mugoši imovina

Stan u kojem živim dobio sam od ministarstva zdravlja, kao i većina mojih kolega, kao dječiji hirurg koji više od dvadeset godina pošteno obavlja svoj humani poziv, kaže on
361 pregleda 2 komentar(a)
suhih, Foto: Luka Zeković
suhih, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 16.06.2011. 20:28h

Šef kluba odbornika SDP-a u Skupštini glavnog grada dr Đorđe Suhih kazao je da nije istina da je tražio da mu se ne ruši nelegalno podignuta kuća i da dobije dvosoban stan, da bi 2000. godine SDP potpisao koalicioni ugovor sa DPS-om u Podgorici.

Ocjenjujući da šef kluba DPS-a Momčilo Vujošević nije pisao, niti voljno potpisao te neistine o njemu, Suhih je, u nastavku polemike sa DPS-om nakon razlaza te dvije stranke u Podgorici, rekao da “pravi pisac teksta nije imao hrabrosti da to lično potpiše”.

“Ja nemam što da krijem. Stan u kojem živim dobio sam od ministarstva zdravlja, kao i većina mojih kolega, kao dječiji hirurg koji više od dvadeset godina pošteno obavlja svoj humani poziv. Nijesam ništa dobio od lokalne samouprave dok sam obavljao dužnosti u Glavnom gradu. Znaju naši sugrađani kako sam ja i moja porodica sticali imovinu, a kako gradonačelnik Mugoša. Za mene je o ovom pitanju sud javnosti i naših sugrađana unaprijed prihvatljiv i neka oni sude o tome”, piše u odgovoru Suhiha.

Objasnite i građanima na koji način ćete zbog 'odličnog' posla sa 'Carinama' vratiti višemilionske iznose toj firmi. To nećete vraćati iz džepa nego novcem građana Podgorice.

Suhih kaže da DPS nije odgovorio ni da li ostaje pri stavovima Mugoše od prošle godine da je opoziciona koalicija skovana u drugoj državi na rušenju Crne Gore i Podgorice: “Odgovorite, ili ste u međuvremenu prihvatili njihove stavove o Crnoj Gori i Podgorici kako bi Mugoša nekontrolisano nastavio da sklapa ugovore sakrivene od očiju javnosti i krčmi imovinu građana. Nakon majskih izbora ostali ste u manjini, pa vas radi očuvanja demokratskog legitimiteta izbornog procesa još jednom pozivamo da raspišemo nove izbore. Očigledno je da skupštinskom korupcijom želite prekrojiti volju građana Podgorice bez obzira što su vaši funkcioneri samo prije godinu dešavanja u Andrijevici nazivali prevarom izborne volje građana i političkom korupcijom”.

Bonus video: