Tadić demantuje Džakovića: PzP Budve uključen u pregovore o formiranju vlasti

Tadić je kazala da je PzP aktivno radio na ispunjenju obećanja koja su dali građanima "za smjenu prethodne korumpirane i kriminogene vlasti"
180 pregleda 16 komentar(a)
PzP, Foto: Facebook
PzP, Foto: Facebook
Ažurirano: 21.12.2016. 16:00h

Članica opštinskog odbora Pokreta za promjene (PzP) u Budvi Valentina Tadić saopštila je da je ta stranka od početka uključena u pregovore oko formiranja nove vlasti u Budvi.

Lider te partije Stevan Džaković juče je saopštio kako PZP nije učestvovala u pregovorima.

"U cilju upoznavanja javnosti, koja sa pravom očekuje što skorije formiranje vlasti u Budvi, kao i zbog izjave predsjednika OO PzP Stevana Džakovića, koja je unijela dodatnu i neporebnu konfuziju. Kao članica Opštinskog Odbora PzP Budva, Odbornica i Članica pregovaračkog tima, imam porebu da informišem javnost da je Pokret za promjene, zajedno sa Predsjednikom Opštinskog odbora Pokreta za promjene, Stevanom Džakovićem, od početka uključen u pregovore za formiranje nove vlasti, dajući puni doprinos da se ona u Budvi što prije konstituiše", istakla je Tadić.

Ona je dodala da je PzP aktivno radio na ispunjenju obećanja koja su dali građanima "za smjenu prethodne korumpirane i kriminogene vlasti".

"PzP Budva kao i cijeli Demokatski front Budve, snažno stoji iza nestranačkog kandidata za funkciju predsjednika opštine (Marka Carevića). I čini sve napore da se volja građana iskazana na izborima ispoštuje a kriza vlasti u Budvi što prije riješi", zaključila je Tadić.

Bonus video: