Torta i plaketa: Ovako je Savjet mladih DPS dočekao Duška Markovića

Savjet je saopštio da su Markovuću uručili plaketu čestitke "povodom doprinosa koji je njegova Vlada dala u ostvarenju jednog od ključnih državnih ciljeva - pristupanja NATO alijansi"
859 pregleda 95 komentar(a)
Ažurirano: 07.06.2017. 17:46h

Savjet mladih Demokratske partije socijalista priredio je doček premijeru Dušku Markoviću po povratku iz SAD.

Savjet je saopštio da su Markovuću uručili plaketu čestitke "povodom doprinosa koji je njegova Vlada dala u ostvarenju jednog od ključnih državnih ciljeva - pristupanja NATO alijansi".

"Na dočeku premijera iz Vašingtona, gdje je ozvaničen prijem Crnue Gore u NATO savez, koji je organizovan ispred zgrade Vlade, predsjednik Savjeta mladih DPS Glavnog grada, Mihailo Anđušić, poručio je da su mladi u Crnoj Gori ponosni na dostignuća Markovićeve Vlade kao i prethodnih Vlada i da će čuvati vrijednosti koje novim generacijama ostavlja u amanet aktuelna generacija političara u Crnoj Gori. Andjušić je na kraju ponovio riječi premijera Markovića, izgovorene u Vašingtonu, na istorijski dan za Crnu Goru - 5. jun: "Nek je vječna Crna Gora, nek je vječno savezništvo", navodi se na facebook stranici Savjeta.

Marković je dočekan i sa tortom na kojoj je bila njegova i slika Jensa Stoltenberga, generalnog sekretara NATO.

"Marković se zahvalio mladim ljudima Crne Gore i poručio da buduće generacije političara moraju da čuvaju Crnu Goru i da unapređuju život u njoj, na opšte dobro svih gradjana", zaključuju iz Savjeta mladih DPS.

Galerija

Bonus video: