U Azerbejdžanu opet miješaju Đukanovića i Vujanovića

Agencija "Trend" tekst o posjeti Vujanovića Azerbejdžanu opet ilustrovala slikom predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS)
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.09.2011. 09:30h

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović 16. i 17. septembra boravi u zvaničnoj posjeti Azerbejdžanu, ali pojedini tamošnji mediji nikako da pogode kako izgleda crnogorski predsjednik.

Naime, portal "Vijesti" je 7. septembra objavio informaciju kako je agencija "Trend" tekst o posjeti Vujanovića Azerbejdžanu ilustrovala slikom predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića.

Da u istoj agencinja ni u međuvremenu nijesu saznali kako izgleda predsjednik Crne Gore pokazuje da su informaciju o dolasku Vujanovića u Azerbejdžan opet ilustrovali slikom Đukanovića.

Agencija Trend navodi da je Vujanovića dočekao predsjednik Azerbejdžana Ilhama Alijeva.

Iz kabineta predsjednika Crne Gore je saopšteno da će susret Vujanovića i predsjednika Azerbejdžana dodatno učvrstiti i unaprijediti bilateralne odnose i dati mogućnost da se otpočne ekonomska saradnja za koju Crna Gora ima veliki interes.

"Predsjednik Vujanović će tokom boravka u Azerbejdžanu imati više bilateralnih susreta sa najvišim zvaničnicima te države. Sa predsjednikom Vujanovićem u Azerbejdžanu će boraviti i ministar ekonomije Vladimir Kavarić i ministar kulture Branislav Mićunović koji će potpisati važne međunarodne ugovore za saradnju u oblasti ekonomije i kulture", navodi se u saopštenju kabineta predsjednika.

Bonus video: