Umjesto Novosela: Kusovac novi šef DPS u Tivtu?

Nenezić i Novosel pohvalili su se rezultatima koje DPS postiže u tom gradu i naglasili odlučujuću ulogu te partije u pretvaranju Tivta u “atraktivan investicioni ambijenti, grad koji se se brzo razvija i dobija obrise nautičke destinacije”
119 pregleda 11 komentar(a)
DPS Tivat, Foto: Siniša Luković
DPS Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 18.04.2015. 20:24h

Novi Opštinski odbor DPS u Tivtu sa 77 članova izabran je sinoć na lokalnoj izbornoj konvenciji održanoj u hotelu „Mimoza“. U novi OO po funkciji je ušlo 24, a na konvenciji su imenovana još 53 člana.

Konvenciji je prisustvovalo 112 predstavnika izabranih po mjesnim organizacijama DPS u Tivtu, kao i koordinator za Tivat ispred Predsjedništva partije, Predrag Nenezić, koordinator ispred Izvršnog odbora Rajko Kovačević, te Krsto Bošković, predsjednik OO SDP, sa kojom je DPS na lokalnoj vlasti u Tivtu.

Nenezić i dosadašnji predsjednik tivatskog OO, gradonačelnik Ivan Novosel, pohvalili su se rezultatima koje DPS postiže u tom gradu i naglasili odlučujuću ulogu te partije u pretvaranju Tivta u “atraktivan investicioni ambijenti, grad koji se se brzo razvija i dobija obrise nautičke destinacije.”

Prema nezvaničnim saznanjima, iako ima više pretendenata na čelnu funkciju u OO, pogotovo među dijelom istaknutih lokalnih članova- rođenih Tivćana, izvjesno je da će kontrolu nad tivatskim odborom partije ipak zadržati tzv.“kontinentalci” koji već godinama vode glavnu riječ u OO DPS Tivat.

Naime, predsjednička funkcija OO najverovatnije će pripasti dr Siniši Kusovcu (48), dekanu Fakulteta za menadžment iz Herceg Novog. Ovaj rođeni Sarajlija i diplomirani ekonomista, odbornik je u SO Tivat, prethodno je bio savjetnik bivšeg gradonačelnika Dragana Kankaraša, a važi za bliskog dosadašnjeg šefu partije i aktuelnom gradonačelniku Ivanu Novoselu.

Bonus video: