URA: DPS iz bivšeg lokala "Luča" vrši pritisak na birače

"Popović je vlasnik kompanije “Popović elektro sistemi”, koja je u okviru konzorcijuma sa Bemaksom, Rankom Ubovićem i Olegom Obradovićem konkurisala za poslove izgradnji hidroelektrani", navode u GP URA
57 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2018. 13:24h

Iz GP URA su saopštili da su navodno otkrili izborni štab Demokratske partije socijalista (DPS), koji se nalazi u prostorijama bivšeg ugostiteljskog lokala “Luča”, koji je u vlasništvu podgoričkog biznismena Slobodana Popovića.

"Popović je vlasnik kompanije “Popović elektro sistemi”, koja je u okviru konzorcijuma sa Bemaksom, Rankom Ubovićem i Olegom Obradovićem konkurisala za poslove izgradnji hidroelektrani", navode u GP URA.

Oni su dodali da su prijavili da se u navedenom lokalu, koji je godinama zatvoren, danas okuplja veliki broj ljudi sa biračkim spiskovima, odakle “prate ko izlazi na izbore u susjednoj Elektro-tehničkoj školi “Vaso Aligrudić” i o svemu informišu štab DPS-a”.

JWPlayer video mesto

“Ispred godinama zatvorenog ugostiteljskog objekta se čak nalazi i obezbjeđenje, a predsjednici i zamjenici predsjednika biračkih odbora iz susjedne škole dolaze sa spiskovima i učestvuju u pritiscima na birače”, ukazali su u Građanskom pokretu URA.

URA ukazuje da je Popović, prije nekoliko godina, sa sestrićem predsjednika DPS-a Edinom Kolarevićem vodio muški rukometni klub “Budućnost” i da je usko uvezan sa poslovima DPS-a.

Galerija

Bonus video: