URA DPS-u: Ne oglašavajte se, smušeniji ste od preznojenog vođe

U DPS-u bi bili najsrećniji kad bi "svi politički subjekti zaćutali, kako bi nastavili pljačku i krađu i da stiču nelegalne milione i milijarde
13772 pregleda 31 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Printscreen
Milo Đukanović, Foto: Printscreen

Najgore je kada DPS i njen lider koji malo-malo pa pune stupce domaće i međunarodne štampe aferama, kriminalom, korupcijom, bezakonjem i tekovinama ideologija koje se nalaze na smetlištu istorije počnu govoriti o poštenju i navodnim tradicionalnim crnogorskim vrijednostima, saopšteno je iz GP URA.

Oni smatraju da bi u DPS-u bili najsrećniji kad bi "svi politički subjekti zaćutali, kako bi nastavili pljačku i krađu i da stiču nelegalne milione i milijarde".

"U tom cilju iznalaze neka svoja projektovana istraživanja u njihovim opijenim i istraumiranim glavama (baš kao u onoj Đukanovićevoj juče) pa žele da diskredituju nekog ko u njihovoj projekciji ima navodnih 1,23% . Kao da je to referenca može li neko govoriti o njihovom bezakonju koje sprovode decenijama u Crnoj Gori. Znamo da njima idu najbolje decimale kada zbiraju oteto od države Crne Gore i njenih građana ali ti lopovluci su mnogo više od ovih malih iznosa u kojima su odavno prestali da plivaju i sa kojima se ne snalaze", saopšteno je iz URA.

U URA se pitaji za "koje poštenje" se u DPS nameću kao čuvari.

"Kojeg? Vidjeli smo u dokumentovanim dokazima prethodnih dana koje jadni i smušeni žele da izbrišu od očiju crnogorske javnosti, kad bi im se moglo. Jer nije svaki medij njihov javni servis kojeg su oteli od građana i nije svaki medij njihov Pink, smetlište novinarskog poziva", kazali su iz URA.

Oni navode da u DPS dobro znaju za njihovu snagu, pa su zato i posvetili URA najviše pažnje, o čemu svjedoče lažne stranice na društvenim mrežama koje prema mišljenu URA uređuju Srđan Kusovac i Beba Popović.

"Pominju i nekakve najbogatije ljude u Crnoj Gori, vjerovatno zaboravljajući time svog vječitog vođu koji je bogatstvo sticao upravo ovako kako vidimo iz dokumentovanih materijala prethodnih dana. O čemu piše i inostrana štampa svake godine i renomirani magazini, ali priznajemo da je poteškoća da se u DPS-u to pročita je im čak ni vođa ne zna ni riječi engleskog jezika.U svojim halucinacijama žele da uprljaju i Građanski pokret URA čije finansije su najčistije od svih političkih partija u Crnoj Gori i sa čijim detaljnim izvještajima može da se upozna bilo koja zainteresovana strana.Koliko je zakon jednak za sve u Crnoj Gori uspjeli su da pokažu građanima pomoću institucija koje su podredili zaštiti njihovog kriminala i korupcije. Ne oglašavajte se, djelujete još smušenije od vašeg vođe juče koji se preznojavao pokušavajući da izlizanim “verbalnim akrobacijama” odbrani neodbranjivo. Sva vaša kriminalna bratija vas napušta, mislite o odbrani na optuženičkim klupama i pazite da ne padnete na onih 1.23% koje pomenuste", navode u URA.

Bonus video: