URA DPS-u: Ni saniranje udarnih rupa vas neće spasiti propadanja

“Od devastacije urbanog jezgra grada, do rasipanja i lopovluka sa gradskim budžetom. Zato rupu koji su sami sebe iskopali, na nikakav način više ne mogu sanirati”, kazao je Pepić
70 pregleda 6 komentar(a)
URA Glavni odbor, Foto: Građanski pokret URA
URA Glavni odbor, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 26.03.2018. 20:22h

Koliko su se puta samoproklamovani brižnici za interese građana Demokratske partije obmanjivača sjetili “Kuća Rakića” najbolje govore slike koje smo dali na uvid javnosti, saopštio je Eldin Pepić u odgovoru na saopštenje Elvira Krkanovića iz DPS-a.

“No, neznaveni kakav im i jeste većinski kadar, saopštenjem su sami sebi naudili. Kako drukčije no tako shvatiti njihovo poimanje po kojem je pokret URA sa pozicije opozicione stranke kriv što su važne saobraćajnice na samo nekoliko kilometara od Glavnog grada raskopane i neuslovne. A o ovim 24 miliona uloženih u saobraćajnu infrustrukturu koje sa zadovoljstvom pomenuše, najbolje neka sude građani prigradskih i gradskih naselja Podgorice”, istako je Pepić.

Kaže da DPS-u ni namjera “saniranja udarnih rupa” neće pomoći da zakrpe sve ono što su u toku ovih godina uradili Podgorici i spasiti ih propadanja.

“Od devastacije urbanog jezgra grada, do rasipanja i lopovluka sa gradskim budžetom. Zato rupu koji su sami sebe iskopali, na nikakav način više ne mogu sanirati”, kazao je Pepić.

Dodaje da je uprkos najprizemnijim podmetanjima Demokratske stranke obmanjivača, mentalna higijena građana Podgorice očuvana.

“Zato su i politiku koju podržava Krkanović u prethodna dva izborna ciklusa u Podgorici smjestili tamo đe i pripada, a što će biti i formalizovano krajem maja. Znaju građani Podgorice i da razluče ko su građevinski tajkuni, ko korumpirani činovnivci i gradonačelnici pljačkaši, a ko pošteni i vrijedni domaćini koji svojim investicijama upošljavaju građane i pune budžet grada i države. A znaju i na čije adrese stižu pozivi iz Specijalnog državnog tužilaštva za brojne afere”, naglašava Pepić.

Zaključuje “da zato ostavlja Krkanovića da sa svojim političkim sljedbenicima sanira udarne rupe po podgoričkom asfaltu”, baš kao one u mjestu “Kuće Rakića”.

Bonus video: