URA: Građani Rasova otkazuju povjerenje specijalistima obmana i prevara

Čoković je pozvao sve mještane Rasova da se zajedno sa tamošnjim odborom URA uključe u odbranu dugogodišnje pljačke Rasova i Bijelog Polja
138 pregleda 1 komentar(a)
Rasovo, Foto: URA
Rasovo, Foto: URA
Ažurirano: 10.03.2018. 16:50h

Bjelopoljska Mjesna zajednica Rasovo godinama je davala veliki doprinos očuvanju dugogodišnje vlasti DPS-a, dok ta stranka za građane ovog mjesta nije učinila ništa, saopštio je Vehbo Čoković član bjelopoljskog odbora URA i predsjednik mjesnog odbora Rasovo.

“Iako sam godinama kao građanin ukazivao na problem zabavišta za djecu koje se nalazi u ambulanti, rješavanja pješačkih staza, rasvjete, kanalizacione mreže, hidrantskih šahti, neasfaltiranih puteva niko iz Opštine nije se sjetio da riješi nagomilane probleme”, kazao je Čoković.

On je pozvao sve mještane Rasova da se zajedno sa tamošnjim odborom URA uključe u odbranu dugogodišnje pljačke Rasova i Bijelog Polja tako što će onima koji su sada na vlasti otkazati povjerenje i na taj način dovesti do promjene vlasti u tom gradu.

“Mi u pokretu URA shvatamo problem građana Rasova jer ih i sami trpimo već 30 godina. DPS u Bijelom Polju ne bi bio vlast da nije bilo glasova mještana Rasova jedne od najvećih mjesnih zajednica u Crnoj Gori”, istakao je Čoković

Dodaje da su u Rasovu brojni privrednici koji pune gradski budžet a da gradska vlast sve ove godine nije željela da obezbijedi putnu infrastrukturu.

“Stoga ovih dana opet pred izbore, šljunkom krpe rupe na oštećenom putu u nadi da će im građani Rasova opet dati glas. Međutim, to se neće desiti jer niko više ne vjeruje onima koja je uža specijalnost da tri decenije obmanjuju narod a sebi pune džepove”, zaključio je Čoković.

Bonus video: