URA: Puna posvećenost zajedničkom kandidatu opozicije

Abazović je dobio saglasnost Predsjedništva da Glavnom odboru predloži predsjednika cetinjskog odbora, Filipa Adžića, za novog potpredsjednika te stranke
10 komentar(a)
GP URA, Foto: GP URA
GP URA, Foto: GP URA
Ažurirano: 07.03.2018. 20:05h

Predsjedništvo Građanskog pokreta URA snažno je podržalo napore rukovodstva partije, na čelu sa predsjednikom Dritanom Abazovićem, usmjerene ka postizanju dogovora o zajedničkom opozicionom predsjedničkom kandidatu, saopšteno je iz te partije.

Predsjedništvo URA je, kako su kazali, još jednom podcrtalo da zajednički kandidat građanske profilacije „garantuje uspjeh na predsjedničkim izborima i veliku opozicionu pobjedu, kao i početak sveukupnih demokratskih promjena u Crnoj Gori“.

"URA zato ostaje privržena dogovoru opozicije i očekuje od ostalih opozicionih subjekata da preduzmu potrebne korake, shodno svojoj ulozi i značaju na političkoj sceni, kako bi se do tog dogovora što prije i došlo," navode iz GP URA.

Abazović je, kako su kazali, dobio saglasnost Predsjedništva da Glavnom odboru predloži predsjednika cetinjskog odbora, Filipa Adžića, za novog potpredsjednika te stranke.

Predsjedništvo je takođe dalo saglasnost da novi šef medijskog tima bude Bojan Jevrić, dok su izabrani i koordinatori za lokalne izbore koji slijede na proljeće.

"Rukovodstvo URA je, na sjednici, pozdravilo pobjedu opozicionih partija u Beranama i izrazilo zadovoljstvo ostvarenim rezultatima na prethodno održanim lokalnim izborima u Ulcinju," zaključuju iz GP URA.

Bonus video: