Uskoro kancelarije Pozitivne u Cetinju, Beranama i Budvi

Iz Pozitivne je rečeno da ta stranka svoj rad želi da usmjeri na rješavanje problema koji muče sve građane
59 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 01.07.2012. 11:34h

Otvaranjem kancelarija u Podgorici, Baru i Nikšiću, Pozitivna Crna Gora postala je dostupnija većem broju građana, a stranka će uskoro otvoriti prostorije i u Cetinju, Beranama, Budvi i drugim gradovima, najavljeno je iz te partije.Iz Pozitivne je agenciji MINA rečeno da ta stranka svoj rad želi da usmjeri na rješavanje problema koji muče sve građane Crne Gore.Direktor Pozitivne Srđan Perić kazao je da se sve većim interesovanjem za tu stranku stvorila potreba da ona ima svoje kancelarije u što većem broju opština.

Promocija temeljnih principa partije

Perić je podsjetio da će Pozitivna u svom političkom djelovanja akcenat stavljati na realne probleme građana i nuditi dugoročna rješenja za njih. "U tome će nam u značajnoj mjeri pomoći otvaranje opštinskih kancelarija jer ćemo dodatno imati priliku da u razgovoru sa građanima provjerimo i promovišemo naše temeljne principe", kazao je Perić.

On je rekao i da je novac za sve kancelarije obezbijeđen zahvaljujući razumijevanju i pomoći članova stranke, čime ona predstavlja pozitivan primjer u Crnoj Gori. "Naši ključni principi odnose se na zalaganje za izgradnju građanskog društva jednakih šansi i socijalne pravde. Zalagaćemo se za to da najvažnijim društvenim procesima upravljaju stručnjaci dokazanog ljudskog i stručnog integriteta, i to je važan aspekt naše političke platforme", naglasio je Perić.

Saslušaće sve

Član Predsjedništva Pozitivne Goran Đurović rekao je dam od kad je ta stranka otvorila kancelariju u Baru, razgovarano sa velikim brojem građana, kazao je Goran Đurović, koordinator Inicijalno.

Đurović je pozvao građane da dođu u kancelarije i da se upoznaju sa programom i idejama stranke

Galerija

Bonus video: