Veselo u zetskoj skupštini: Što vas interesuje smiju li se novinari?

Radonjić je tokom rasprave Kneževiću rekao da njegova izlaganja uvijek idu u pravcu zabavljanja javnosti i novinara
97 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.09.2011. 16:46h

Na sjednici lokalnog parlamenta odbornici opozicije iznijeli su stav da GO Golubovci za Glavni grad predstavlja samo perionicu para, te da se za kapitalne investicije ne izdvaja dovoljno novca.

Predsjednik GO Dušan Radonjić kazao je da je kroz operativni budžet za proteklih šest mjeseci realizovano 1. 250.000 ,a po osnovu kapitalnih investicija 1. 200.000 eura.

Ističući da od Zećana ništa ne kriju, pa ni činjenicu da u rekonstrukciju puta Golubovci–Mataguži nije uloženo ni centa, on je nagalasio da „ne mogu sakriti ni činjenicu da je za raskrsnicu u Golubovcima utrošeno 700.000 eura“

Odbornik SNP-a Milan Knežević smatra da se Radonjić „pita samo kada je riječ o operativnom dijelu budžeta, koji podrazumijeva podatke o utrošenoj količini goriva, tonera i koliko je kupljeno sendviča za potrebe GO, dok je sve drugo u šta se ulaže preko 1000 eura u nadležnosti gradskog sekretara za finansije Miomira Jakšića“.

On je zamjerio što putni pravac Golubovci-Mataguži nije rekonstruisan, iako je u te svrhe utrošeno 142. 000 eura, te predložio da se umjesto nezavršene sportske hale napravi moderna kapela.

Zasmijavali novinare

Radonjić je tokom rasprave Kneževiću rekao da „njegova izlaganja uvijek idu u pravcu zabavljanja javnosti i novinara, te da na njemu svojstven način izvrgava ruglu ono što mu politički ne odgovara“.

"Ja ću uvijek za govornicom iznositi činjenice zasnovane na realnim pokazateljima i neću se baviti nikakvim trikovima, politikanstvom ili ispraznom retorikom", rekao je Radonjić.

"Ja ću uvijek za govornicom iznositi činjenice zasnovane na realnim pokazateljima i neću se baviti nikakvim trikovima, politikanstvom ili ispraznom retorikom", rekao je Radonjić.

"Što vas interesuje smiju li se novinari? Nije vam prvi put da ih za ovom govornicom napadate i šaljete im poruke šta da pišu. Nema potrebe da tumačite gestikulaciju novinara", smatra odbornik SNP.

Uz izvinjenje medijima, Radonjić je kazao da mu nije bila namjera da sugeriše šta da pišu, i konstatovao da je zaključio da je Kneževićeva priča novinarima interesanatna, jer je „vidio da su vedrog lica dok on iznosi svoju priču“.

Galerija

Bonus video: