Vlada računare plaća 14.806 eura

U odluci se navodi da podgorička firma 14 laptop računara u treba da dostavi u roku od 30 dana, kao i da je garancija na računare tri godine. Predviđena vrijednost za računarsku opremu bila je 15 hiljada erura, a na javni poziv javila se samo podgorička firma
0 komentar(a)
Vlada Crne Gore, Foto: Gov.me/S. Matić
Vlada Crne Gore, Foto: Gov.me/S. Matić
Ažurirano: 31.07.2018. 18:44h

Generalni sekretarijat će platiti 13.806 za nabavku računara koji će se koristiti u sali za sjednice Vlade. U odluci Generalnog sekretarijata na čijem je čelu Nataša Pešić, navodi se da će računare obezbijediti podgorička firma “Čikom”.

U odluci se navodi da podgorička firma 14 laptop računara u treba da dostavi u roku od 30 dana, kao i da je garancija na računare tri godine. Predviđena vrijednost za računarsku opremu bila je 15 hiljada erura, a na javni poziv javila se samo podgorička firma.

“S obzirom na to da se računari koriste isključivo u sali gdje se održavaju sjednice Vlade, sa kojih se nakon održane sjednice prikazuje video i foto snimak, a zbog jednoobraznog vizuelnog izgleda poželjno je da spoljašnjost prenosivih računara - laptopova bude svijetlo sive boje”, navodi se u javnom pozivu.

Kako se navodi na sajtu Generalnog sekretarijata, Vlada će sklopiti ugovor sa Jugopetrolom, kojim je previđena nabavka goriva za službene automobile. Ta kompanija obezbijediće gorivo u vrijednosti od 59.292 eura, a ugovor će važiti na godinu.

59.292 eura će biti plaćeno Jugopetrolu za gorivo koje će tokom godine koristiti službena vozila Generalnog sekretarijata Vlade

Bonus video: