Vučić: Hašime, Federika najviše voli s tobom da se ljubi

"Jesi video Milo što sam i ja video", upitao je predsjednik Srbije svog crnogorskog kolegu
30335 pregleda 27 komentar(a)
Ažurirano: 29.10.2019. 21:54h

Lideri država Zapadnog Balkana doputovali su u Brisel na poziv visoke predstavnice Evropske unije za vanjske poslove i bezbjednosnu politiku Federike Mogerini.

U Brisel je otputovao i predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović koji učestvuje na radnoj večeri za lidere država Zapadnog Balkana.

Okupljanje lidera Zapadnog Balkana prošlo je u nešto opuštenijoj atmosferi, a posebno raspoložen za šalu bio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Hašime, Federika najviše voli s tobom da se ljubi", rekao je Vučić, a bez poljupca predstavnice EU za vanjsku politiku nije ostao ni predsjednik Crne Gore.

"Jesi video Milo što sam i ja video", upitao je predsjednik Srbije svog crnogorskog kolegu.

Ranije je saopšteno da će ovo biti i poslednji u nizu sastanaka Mogerini sa liderima država Zapadnog Balkana na kojem će se razgovarati o regionu i najnovijim izazovima u procesu integracija i sprovođenja briselske politike proširenja.

Na sastanak su pozvani lideri predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, Srbije Aleksandar Vučić, Kosova Hašim Tači, premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev i članovi Predsjedništva BiH Milorad Dodik, Šefik Džaferović i Željko Komšić.

Galerija

Bonus video: