Vučinić: Ambasada u Zagrebu stoji na raspolaganju Ulcinju

92 pregleda 1 komentar(a)
opština Ulcinj ambasada u zagrebu, Foto: Opština Ulcinj
opština Ulcinj ambasada u zagrebu, Foto: Opština Ulcinj
Ažurirano: 27.11.2016. 12:23h

Predstavnici ulcinjske Opštine učestvovali su na dvodnevnom Sajmu investicija REXPO 2016, koji je završen u Zagrebu.

Potpredsjednik Opštine Vaso Radović, savjetnik u kabinetu gradonačelnika Nazifa Cungua, Arslan Hajdinaga i predstavnici Sekretarijata za razvojne projekte Crne Gore, poosjetili su tom prilikom amabsadora Crne Gore u Zagrebu, Bora Vučinića.

Na sastanku je konstatovano da je privlačenje direktnih stranih investicija i stvaranje povoljne investicione klime za ulaganja, od suštinskog značaja za dalji razvoj turizma i ukupne privrede opštine Ulcinj.

Radović je naglasio da je na sajmu napravio niz dobrih kontakata i naveo "da se svi moramo dodatno angažovati u cilju dovođenja kvalitetnih investitora u Ulcinj i Crnu Goru".

Vučinić je rekao da Ambasada Crne Gore, u punom kapacitetu, stoji na raspolaganju Opštini Ulcinj i njajavio da će od janura iduće godine u Ambasadi početi da radi osoba koja će biti zadužena za ekonomsku diplomatiju.

"Vučinić je izrazio uvjerenje da će ambasada tada biti u mogućnosti da još više promoviše Ulcinj i Crnu Goru kao investicione destinacije", piše u saopštenju iz kabineta Radovića.

Bonus video: