Vučurović nazvao Nimanbegua slugom Milivoja Katnića

Potpredsjednik Skupštine je na sjednici izrekao dvije opomene poslaniku DF-a
4828 pregleda 4 komentar(a)
Vučurović, Foto: Screenshot/Youtube
Vučurović, Foto: Screenshot/Youtube
Ažurirano: 22.10.2019. 21:31h

Sjednica Skupštine Crne Gore preknuta je ranije danas nakon rasprave poslanika Demokratskog fronta Jovana Vučurovića sa potpredsjednikom Skupštine Gencijem Nimanbeguom.

Nimanbegu je na sjednici izrekao dvije opomene poslaniku DF-a, koji je potpredsjednika Skupštine nazvao "slugom Milivoja Katnića".

Nakon što mu je izrekao prvu opomenu, jer je poslanik DF-a umjesto na temu govorio o progonu njihovih lidera i nazivao korumpiranim specijalnog državnog i vrhovnog državnog tužioca Milivoja Katnića i Ivicu Stankovića.

Vučurović je kazao potpredsjedniku da je dio korumpirane ekipe.

"Vi ste dio kao što je dio Ivan Brajović, koji takođe označen u određenim djelovima društva kao osoba koja će trebati jednog dana da odgovara za ono što je počinio. Da ne pričamo o Branu Gvozdenoviću, koji je jedan od glavnih likova na vrhu piramide korumpiranih u Crnoj Gori. I meni je potpuno jasno zašto vi to radite, stalno izričete opomene poslanicima DF-a," kazao je Vučurović na sjednici.

Nimanbegu je poslaniku kazao da ima obavezu da se ponaša sa poštovanjem, poručujući mu da ga ne može prevaspitavati, ali da može skretati pažnju kad ne djeluje u skladu sa poslovnikom.

Vučurović je prije prekidanja sjednice pitao Nimanbegua da li mu je to prijetio i kazao da je potpredsjednik sa Brajovićem i Gvozdenovićem srozao parlament

"Ti si sluga Milivoja Katnića," kazao je Vučurović.

Bonus video: