Vujanović: Bogati resursi Pljevalja su veoma izdašni, i daju šansu za razvoj

„Ono što me posebno raduje je izvjesnost drugog bloka termoelektrane, i nadam se ekološki vrednija Pljevlja, kojih bez tog bloka i toplifikacije to ne može biti“, kazao je Vujanović
73 pregleda 6 komentar(a)
Filip Vujanović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Filip Vujanović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 20.11.2015. 16:41h

Bogati resursi Pljevalja su veoma izdašni, i daju šansu za razvoj te opštine, ocijenio je predsjednik Crne Gore, Filip Vujanović.

On je danas boravio u Pljevljima, gdje je prisustvovao svečanoj sjednici lokalnog parlamenta povodom Dana Opštine.

Kako je saopšteno iz Kabineta predsjednika, Vujanović je građanima i rukovodstvu Pljevalja čestitao Dan opštine, navodeći da je zadovoljan „plodnom godinom i ulaganjem u infrastrukturu, u razvoj i u, nesumnjivo, bolja Pljevlja“.

„Ono što me posebno raduje je izvjesnost drugog bloka termoelektrane, i nadam se ekološki vrednija Pljevlja, kojih bez tog bloka i toplifikacije to ne može biti“, kazao je Vujanović.

Prema njegovim riječima, izvjesno je da će naredna godina biti godina početka radova.

„A onda da će taj blok biti izgrađen u nekom vremenu koji će biti, s obzirom na mogućnosti, u najkraćem mogućem trajanju“, rekao je Vujanović.

On očekuje da će taj projekat pratiti toplifikacija Pljevalja, i da će produkovati ono što svi u Pljevljima očekuju - zdravu životnu sredinu i bolje uslove ukupno za život građana.

„Uvijek sam u Pljevljima upućivao želju da se iskoriste bogati resursi Pljevalja. Oni su nesumnjivo veoma izdašni i daju šansu za razvoj Pljevalja“, kazao je Vujanović.

Bonus video: