Vujanović: Lekić je potpuno zbunio i njegove prijatelje i analitiku

"Gledam ga otvoreno u oči, bez mržnje. To što je uradio, uradio je na svoju štetu", kazao je Vujanović
58 pregleda 68 komentar(a)
Ažurirano: 19.03.2013. 21:38h

Predsjednički kandidat Filip Vujanović rekao je na promotivnom skupu u Beranama da je njegov protivkandidat Miodrag Lekić potpuno zbunio i njegove prijatelje i analitiku.

"Jedni mi savjetuju da o njemu ništa ne govorim, da je najbolje da ćutim, da se gubitnik izgubio, da ga ne primjećujem i da pričam samo svoju priču. Zvuči i logično i nelogično. Logično, jer se zaista tako ponaša da ga ne treba pominjati. Nelogično, jer ovo su ipak predsjednički izbori i moram pričati nešto o protivkandidatu", rekao je Vujanović.

On je dodao da mu dugi kažu da mu uzvrati na svaku uvredu.

"Ja im kažem, on ih je toliko rekao da ću potrošiti kampanju, ako mu uvrede budem uzvraćao. To neću da radim, uvrede sam mu oprostio, neka mu je prosto. Gledam ga otvoreno u oči, bez mržnje. To što je uradio, uradio je na svoju štetu", kazao je Vujanović.

Potpredsjednik DPS Svetozar Marović je kazao da i oni koji su naprijed imaju grešaka, kao i oni iza.

"Jer i oni koji su iza su ljudi kao i mi, i jedino što bi oni rado učinili da bi nas kaznili za sve što je učinjeno da Crna Gora bude naprijed. A mi njih ne bi, nego kao što vidite, čitamo njihove opozicione novine, trpimo kako nas napadaju, slušamo kako nas slušaju, prijavljuju, odnose poštu. Ja na to mogu samo da im kažem, tako treba, činite sve što znate, recite sve što umijete učinite sve što valja podržati i vidjećete da nijesmo mi bez razloga naprijed, a ni vi bez razloga iza. Nikome nije za vazda, ni onima naprijed, ni onima iza, ako svi idemo naprijed", rekao je Marović.

Galerija

Bonus video: