Vujović: Dosta je bilo popucalog asfalta i polomljenih pločica Njegoševom ulicom od naših para

“Zato sam ponosan što u Crnogorskoj imamo mlade, obrazovane ljude kao i starije, cijenjene i uvažene Cetinjane. Posebno sam ponosan na nosioca liste Ivicu Kaluđerovića, uzornog i familijarnog čovjeka koji zna šta znači nositi prezime i ne ukaljati ga halapljivošću i osjećajem moći”, kazao je Vujović
57 pregleda 5 komentar(a)
Miloš vujović, Foto: Crnogorska partija
Miloš vujović, Foto: Crnogorska partija
Ažurirano: 01.11.2017. 11:41h

Svjedoci smo toga da, od izbora do izbora, moramo da gledamo ponovno asfaltiranja ulica, postavljanja saobraćajnih znakova, promovisanja partija na podmukle načine, a sve to na račun građana i od para građana Cetinja, poručio je kandidat za odbornika Crnogorske u Skupštini Prijestonice, Miloš Vujović.

“Dosta je bilo popucalog asfalta i polomljenih pločica Njegoševom ulicom od naših para”, dodao je Vujović.

Kako je istakao, želja Crnogorske je da se vrati vrijeme kada su se poštovali roditelji, prezime, kada se znalo ko su pravi uzori i kako se pošteno ide kroz život. Danas je sve stvar partokratije, pogrešni su uzori, pogrešno je vaspitanje i sve je politizovano.

“Zato sam ponosan što u Crnogorskoj imamo mlade, obrazovane ljude kao i starije, cijenjene i uvažene Cetinjane. Posebno sam ponosan na nosioca liste Ivicu Kaluđerovića, uzornog i familijarnog čovjeka koji zna šta znači nositi prezime i ne ukaljati ga halapljivošću i osjećajem moći”, kazao je Vujović.

“Složićemo se svi da želimo idilu kakvu nema ni jedan grad ni država, ali Cetinje je nekada imalo tu idilu. Moramo pokušati da je vratimo i moramo pružiti šansu ljudima koji su iskreno i svim srcem za svoj grad, svoju kulturu, svoje proizvode, i svoju dušu, a to su sigurno Cetinjani Crnogorske”, zaključio je Vujović.

Bonus video: