Vuksanović: Građani Kolašina znaju da ja govorim istinu

"Kako ni na sjednici Skupštine ni u saopštenju još nijeste demantovali nezvaničnu informaciju da su stanove za socijalno stanovanje zauzeli neki vaši aktivisti, među kojima je čak i odbornik, evo vam prilika da demantujete sada"
1559 pregleda 4 komentar(a)
Vuksanović, Foto: Zoran Đurić
Vuksanović, Foto: Zoran Đurić

Odbornica u SO Kolašin, Željka Vuksanović kazala je da građani Kolašina znaju da ona govori istinu.

Ona je reagovala na saopštenje DPS-a u kojem ta partije navode da su je demantovali na prošlom zasijedanju lokalnog parlamenta.

"Ko govori istinu najbolje se vidi iz činjenice da nema nikog da se potpiše ispod novih neistina.Odgovoriću predsjednici odbora. Gospođo Šcepanović, govorite neistinu. Da li usljed činjenice što su vas kolege obmanule, pošto vi nijeste prisustvovali sjednici, ili vašom odlukom da pokušate obmanuti javnost, ne znam. Ali znam da govorite neistinu - odbornici DPS-a nijesu demantovali ni potvrdili da je neko od njih zauzeo stanove za socijalno stanovanje", kazala je Vuksanović.

Ona je kazala da je uvjerena da "građani Kolašina znaju da govorim istinu ja koja iza nje stojim svojim imenom, a ne vi koja se krijete iza nepotpisanih saopštenja."

"Zbog onih koji nijesu iz Kolašina pozivam predsjednika SO-e da dostavi svim medijima audio zapis sa posljednje sjednice, pa će svi koji imaju dilemu lako provjeriti ko govori istinu. Kako ni na sjednici Skupštine ni u saopštenju još nijeste demantovali nezvaničnu informaciju da su stanove za socijalno stanovanje zauzeli neki vaši aktivisti, među kojima je čak i odbornik, evo vam prilika da demantujete sada. Recite javno da nije tačno da je iko od odbornika DPS-a zauzeo stanove za socijalno stanovanje i da nije tačno da će neko od njih koristiti te stanove i, bar ja ću vam oprostiti neistine. Samo se potpišite", zaključila je Vuksanović.

Bonus video: