Vuksanović Stanković: Mi zaista želimo da građanima Plava bude ljepše i bolje

"Zaštita i revitalizacija Plavskog jezera, predivnog prirodnog resursa koji je potreban ne samo građanima Plava, je uslov za razvoj turizma sjeveroistočne Crne Gore"
2856 pregleda 7 komentar(a)
Draginja Vuksanović Stanković, Foto: SDP
Draginja Vuksanović Stanković, Foto: SDP

Predsjednica SDP Draginja Vuksanović Stanković posjetom Plavu i razgovorom sa građanima započela je kampanju "Crna Gora u pokretu".

U razgovoru sa građanima ona se informisala o njihovim problemima i potrebama, a kroz dijalog sa čelnicima prethodne vlasti u ovoj opštini upoznata je sa izrađenom studijom o zaštiti i revitalizaciji Plavskog jezera.

"Mi zaista želimo da građanima Plava ovdje bude ljepše i bolje, da se iskoriste svi potencijali kojima opština raspolaže. I zato ćemo nastaviti tamo gdje smo i počeli, učinićemo sve da ono što je SDP nekada započeo i realizujemo. Zaštita i revitalizacija Plavskog jezera, predivnog prirodnog resursa koji je potreban ne samo građanima Plava, je uslov za razvoj turizma sjeveroistočne Crne Gore. Sačuvaćemo prirodu, sačuvaćemo Plav, a vrijedni Plavljani će ostati da grade ljepšu i bolju Crnu Goru", izjavila je Vuksanović Stanković.

Na kraju posjete rukovodstvo SDP se sastalo sa predsjedništvom i članovima OO SDP Plav, pri čemu je donijet zajednički stav da ta partija mora profilisati kao ključna alternativa sadašnjoj lokalnoj vlasti.

Posjetom ostalim crnogorskim gradovima u narednom periodu biće nastavljena kampanja "Crna Gora u pokretu."

"Cilj ove kampanje jeste upoznavanje građana sa socio-ekonomskim mjerama SDP koje bi za rezultat imale poboljšanje njihovog životnog standarda, kao i upoznavanje sa izozovima sa kojima se naše lokalne zajednice suočavaju", navode u SDP-u.

Bonus video: