Zarubica: Nisam vrijeđao Stijepovića

Zarubica tvrdi da je na sjednici Stijepović opominjan da poštuje skupštinski poslovnik i ne pretvara sjednicu u pozorište.
115 pregleda 0 komentar(a)
Danko Stijepović, Foto: Obrad Pješivac
Danko Stijepović, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 05.07.2011. 09:00h

Šef odborničkog kluba DPS-a u žabljačkom parlamentu Milorad Zarubica kazao je da nije vrijeđao nezavisnog odbornika Danka Stijepovića, već da ga je optuživao za nezakonit rad. Stijepović je ranije optužio Zarubicu da ga je na sjednici gradske Skupštine nazivao kriminalcem i neznalicom, najavljujući da će zbog toga protiv Zarubice podnijeti prijavu.

Zarubica tvrdi da je na sjednici Stijepović opominjan da poštuje skupštinski poslovnik i ne pretvara sjednicu u pozorište. Reagujući na Stijepovićeve optužbe, Zarubica tvrdi da je nezavisnom odborniku prigovorio da za tehničke preglede u svom preduzeću “Winter Rad” naplaćuje tri puta veći iznos nego što zakon nalaže.

“Ja sam zbog obaveze prema građanima koji se svakodnevno žale na Stijepovića upozorio da im skupo naplaćuje tehnički pregled, zbog čega su mnogi bili prinuđeni da se odjave iz Žabljaka u dugu opštinu. Na sjednici je bio prisutan načelnik policije i zatražio sam da ispitaju po kom osnovu preduzeće 'Winter Rad' ima monopol”, tvrdi Zarubica.

On je pojasnio da je na sjednici pročitao pravilnik o visini troškova redovnog tehničkog pregleda, navodeći da Stijepović taj pravilnik ne poštuje. On je pozvao državne organe da ispitaju njegove navode.

Zarubica tvrdi da je Stijepovića optužio da je zlupotrijebio građane MZ Komorsko-pošćenskog kraja sprečavajući sprovođenje odluke SO Žabljak o preuzimanju na upravljanje vodovoda u toj MZ.

Bonus video: