Zdravo Berane: DPS u saradnji s policijom na najbrutalniji način ometa glasanje

"Sramota je za jednu državu da se u 21. vijeku upada u kuću bivšeg poslanika, odborničkog kandidata i člana svih organa Socijalističke narodne partije – Danke Marković"
328 pregleda 30 komentar(a)
Berane, kuća Danke Marković, funkcionerke SNP-a, Foto: Tufik Softić
Berane, kuća Danke Marković, funkcionerke SNP-a, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 06.03.2018. 12:52h

Svjesni svog izbornog kraha, predstavnici Demokratske partije socijalista (DPS) u direktnoj saradnji sa predstavnicima policijskih snaga na najbrutalniji način ometaju proces glasanja i pokušavaju da utiču na izbornu volju Beranaca, saopšteno je danas iz koalicije Zdravo Berane.

Ponovljeni izbori na pet biračkih mjesta u Beranama održavaju se danas.

"Koalicija Zdravo Berane apeluje na Upravu policije da, umjesto upada u privatne posjede poštenih građana, pripadnika naše koalicije, svoju energiju usmjere na aktivnosti prema kriminalcima koji se ovih dana slobodno šetaju ulicama našeg grada. Sramota je za jednu državu da se u 21. vijeku upada u kuću bivšeg poslanika, odborničkog kandidata i člana svih organa Socijalističke narodne partije – Danke Marković. Istovremeno se privodi na razgovor i član opštinskog odbora SNP-a Jelena Raković. Ovakve i slične scene svojstvene su isključivo totalitarnim režimima", kazali su iz koalicije Zdravo Berane.

Iz te koalicije apeluju na sve građane na mjestima na kojima se danas ponavlja glasanje, da ne nasijedaju na provokacije i unaprijed iscenirane namještaljke.

"Pobjeda je sasvim blizu, a DPS, u saradnji sa ovakvim djelovanjem svojih državnih organa još jednom pokazuje nemoć i činjenicu da su svjesni svog političkog fijaska. Beranci i danas pokazuju da nema te političke i kriminalne sile koja ih može zaustaviti da olovkom, demokratski zaokruže Zdravo Berane i time još jednom pošalju poruku da iz ovoga grada kreće velika pobjeda, danas u Beranama, a uskoro i u ostalim gradovima", rekli su iz koalicije Zdravo Berane.

Bonus video: