Zdravo Berane: Građani da ne nasijedaju na provokacije vladajuće koalicije

„Znamo da nije tačno da oni pobjeđuju, jer je dijagnoza utvrđena i ide se ka ozdravljenju“
58 pregleda 0 komentar(a)
Zdravo Berane, Foto: Zdravo Berane
Zdravo Berane, Foto: Zdravo Berane
Ažurirano: 19.02.2014. 16:31h

Izborna lista Zdravo Berane, koju čine Socijalistička narodna partija (SNP) i Demokratski front (DF), pozvala je građane te Opštine da ne nasijedaju na, kako su naveli, provokacije vladajuće koalicije koja tvrdi da će ponovo pobijediti.

„Želimo da zajedno vratimo opštini Berane nekadašnji sjaj. Da Berane bude grad zdravog duha, zdrave životne sredine, zdrave privrede. Zdrav grad u kome će živjeti zdravi ljudi. Grad u koji će se dolaziti“, kaže se u saopštenju izborne liste Zdravo Berane.

Prema njihovim riječima, građani Berana su prepoznali dobru namjeru liste, „i po svim anketama i podacima sa terena lista Zdravo Berane ima najveću podršku i gotovo sigurno će samostalno vršiti vlast u gradu na Limu posle 9. marta“.

Broj te izborne liste je 11, što, kako su pojasnili, predstavlja duplu pobjedu, „zajednička - pobjeda za zdravo Berane“.

„Pozivamo građane Berana da ne nasijedaju na provokacije koje se šire iz redova lokalne vladajuće koalicije, da je u Beranama sve gotovo i da ponovo pobjeđuju“, poručili su iz te liste.

Kako su naveli, ta izjava je dijelom tačna "jer je gotovo sa njihovom vladavinom".

„Znamo da nije tačno da oni pobjeđuju, jer je dijagnoza utvrđena i ide se ka ozdravljenju“, dodaje se u saopštenju.Iz izborne liste Zdravo Berane kazali su da je to jedina ostvariva opcija za dobro svih građana Berana, a to će se, dodali su, i potvrditi 9.marta na lokalnim izborima.

Bonus video: