"Zdravo Berane": Građani vam više neće pružiti šansu da uništavate grad

Iz koalicije navode da bi lijepo bilo da DPD prizna sugrađanima koliko su miliona potrošili 2014. godine
75 pregleda 18 komentar(a)
Zdravo Berane, Foto: Zdravo Berane
Zdravo Berane, Foto: Zdravo Berane
Ažurirano: 14.12.2017. 14:18h

Skoro da i nije potrebno odgovarati na neozbiljna saopštenja DPS-a, ali moramo podsjetiti ovu zaboravnu družinu na ono što i oni izuzetno dobro znaju. Nikako da se pomirite sa činjenicom da vam nikada više građani Berana neće pružiti šansu da uništavate svoj grad, navode iz koalicije Zdravo Berane.

"„Zdravo Berane“ će i danas osvježiti DPS-ovsko pamćenje. O smeću, o vodi, o zapošljavanju i ličnim privilegijama govore oni, koje su Beranci dobro zapamtili upravo po nepočinstvima iz ovih oblasti. Čitavih 8 godina, od 2006.godine do 2014.godine, za vrijeme njihove vladavine, Berane je bilo na naslovnim stranama novina, kao grad smeća i zaraze. Nije zar, gospodo iz DPS-a da ste već zaboravili kako ste deponovali smeće po gradu. Kontejneri su bili nevidljivi od vašeg smeća. Upravo tada, zahvaljujući vama i vašoj vladavini grad je bio na ivici zaraze. Kako tako brzo zaboraviste svijetle trenutke vaše vladavine i onaj period kada je voda, vašim nemarom i neradom bila zatrovana. Upravo tada je 5.ooo naših sugradjana zatražilo pomoć ljekara. I nijeste se ni tada puno sjekirali dok nije došao trenutak kad su vas gradjani Berana otrijeznili političkim šamarom od kojeg se još dugi niz godina nećete oporaviti", navode iz "Zdravo Berane".

Oni navode da bi lijepo bilo da DPD prizna sugrađanima koliko su miliona potrošili 2014. godine.

"Uzgred i da kažete koliko ćete potrošiti pred Novu godinu i predstojeće izbore? Najžalosnije je to što trošite pare naših gradjana, i što vam taj novac isključivo služi da punite kućni budžet vaše odabrane elite. Ponovite još jednom svojim Berancima gdje je novac iz Centra za socijalni rad? Na koje je adrese i kome otišao? Ponovite, jer su to pare svih građana i dobro bi bilo da znaju koliko je bilo dovoljno novca da se olakša vaša materijalna situacija. Spiskove i presude znamo i vi i mi. I što je još važnije naši građani", zaključuju iz koalicije.

Bonus video: