"Zdravo Berane": Odlazeća vlast povlači očajničke poteze

"Da se očajnik hvata i za poslednju slamku, govori i naziv njihove liste (Da pobijedi Berane - Milo Đukanović)"
9 komentar(a)
Zdravo Berane, Foto: Zdravo Berane
Zdravo Berane, Foto: Zdravo Berane
Ažurirano: 12.02.2014. 16:22h

Koalicija "Zdravo Berane (SNP-DF)" ponovo ukazuje na činjenicu da odlazeća vlast povlači očajničke poteze kako bi makar ublažila svoj poraz.

"U tom pravcu ovih dana se očekuje nalet „vikend Beranaca“ i visokih funkcionera DPS-a, koji ubiraju slatke podgoričke plodove u udobnim stanovima, sa ekstra visokim primanjima, i koji su zarad sopstvenih interesa odavno napustili i predali izumiranju svoje Berane.

Da se očajnik hvata i za poslednju slamku, govori i naziv njihove liste (Da pobijedi Berane - Milo Đukanović), u kojem pozivaju da lično Milo Đukanović pobijedi Berane", navodi se u saopštenju koalicije.

Poručuju da nema toga političara, koji će 9. marta spriječiti da građani Berana zaokruže listu „Zdravo Berane (SNP-DF)“.

"Umjesto očajničkih poziva Đukanoviću da pobijedi Berane, pozivamo „Vukinu privatnu odborničku listu“ da, prije odlaska, makar kažu gdje je i na šta potrošeno 100 miliona eura koje su DPS poslanici iz Berana na sva skupštinska zvona obznanjivali, hvaleći se ogromnom pomoći od svoje vlade.

Umjesto toga, mogla bi ta družina, u pohodu na svoje Berane i Berance makar da kaže otkud sad ostaviše na teret svojih sugrađana milionske dugove.

Sve ove, kao i mnoge druge, ogromne propuste i greške odlazećih DPS-SDP moćnika, nova lokalna vlast na čelu sa koalicijom ,,Zdravo Berane (SNP-DF)“, spremna je da zajedno sa svojim sugrađanima sanira, spasi grad od potpunog ponora i da ga vrati na staze urbanog i uspješnog grada.", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: