Zdravo Berane: Poslodavci ucjenjuju radnike kako ne bi izašli na izbore

Kako iz ove koalicije ističu, poslodavci ucjenjuju svoje radnike "koji ne glasaju DPS" da će ukoliko izađu na izbore dobiti otkaz te da su se ove ucjene dešavale i prije četvrtog februara
184 pregleda 17 komentar(a)
Zdravo Berane, Foto: Zdravo Berane
Zdravo Berane, Foto: Zdravo Berane
Ažurirano: 05.03.2018. 14:21h

DPS je u Beranama i dalje u strahu od ponovnog gubljenja izbora i ne prezaju od najgorih, najprimitivnijih, najprljavijih i najneljudskijih metoda kako bi dobili glas više o čemu govori podatak da poslodavci pojedinih velikih marketa u Beranama prijete svojim radnicima, navodi se u saopštenju koalicije Zdravo Berane.

Kako iz ove koalicije ističu, poslodavci ucjenjuju svoje radnike "koji ne glasaju DPS" da će ukoliko izađu na izbore dobiti otkaz te da su se ove ucjene dešavale i prije četvrtog februara.

Koalicija Zdravo Berane poručuje da će se ukoliko zbog izlaska na izbore radnici ostanu bez posla postarati da im obezbijede nova zaposlenja.

"Nećemo dozvoliti da DPS, na čelu sa Tarzanom, Bobom i Bogdanom, diskriminišu i ugrožavaju egzistenciju časnih ljudi koji se bore za život dostojan čovjeka.", navodi se u saopštenju.

Apeluju na zaposlene kojima se prijetu da "hrabro bez straha" izađu na izbore i na taj način pokažu "kako se bori protiv pohare Berana i Crne Gore, protiv kriminalnog miljea, protiv pljačke i nepostojanja pravne države."

"Narod Berana niko ne može zaplašiti niti kupiti. Dokazali su to 4. februara, a dokazaće i 6. marta, kada će koalicija „Zdravo Berane“ ponovo pobijediti. Uzalud im je trud i pokušaj pljačke izbora. DPS neće vladati Beranama. A mi ćemo se sresti poslije izbora.", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: