Zdravo Berane: Tarzan nikako da shvati da Berane nije njegova politička džungla - Vijesti.me
"DIK OBAVLJA PRLJAVU ULOGU PARTIJSKOG POSLUŠNIKA"

Zdravo Berane: Tarzan nikako da shvati da Berane nije njegova politička džungla

"Vi ste politička prošlost Berana, a uskoro i čitave Crne Gore!"

Zdravo Berane
Zdravo Berane (Foto: Zdravo Berane)

Koalicija Zdravo Berane saopštila je danas da je tragedija za jednu državu da DIK obavlja prljavu ulogu partijskog poslušnika.

Državna izborna komisija (DIK) donijela je na današnjoj sjednici rješenje o ponavljanju izbora na pet biračkih mjesta u Beranama, o čemu treba da odluči tamošnja Opštinska izborna komisija.

 "Još je veća bruka da tu sramnu političku odluku unaprijed znaju funkcioneri iz DPS-a. Jer kako drugačije tumačiti činjenicu da politički direktor Tarzan Milošević, od završetka izbora 4.februara i priznanja njihovog poraza, preko navodnih prigovora uporno vršlja beranskim mjesnim zajednicama, obećavajući Berancima da će živjeti kao i Bjelopoljci. Ili je možda u Beranama da vidi po kojoj bi cijeni mogao rentirati svoje lokale? Ili ovdje nalazi pogodno tle za nove biznise jer je svoje Bijelo Polje zavio u crno. Bijelo Polje je trenutno grad sa milionskim dugovima, nastalim za vrijeme Tarzanovog predsjednikovanja. Dugovi za zaobilaznicu, mostove,neisplaćene zarade radnicima lokalne uprave, hipoteke u vidu Hale sportova i mnogih drugih objekata plod su njegovog političkog rada. Uništio je svoj grad, umiješao svoje prste u Berane. Uzalud." navodi se u saopštenju. 

Ističu da "Tarzan nikako da shvati da Berane nije njegova politička džungla" i da ne može sprovoditi pogubnu politiku uništenja koja je kako kažu svojstvena njemu i njegovim partijskim istomišljenicima, te da mu nije bila dovoljna poruka Beranaca da "kao gubitnik nije potreban" tom gradu. 

Iz koalicije su političkom direktoru DPS-a poručili i da su mu džaba pare, pritisci i ucjene, lopovluk i kriminal te da je DPS nosioc svih podjela u državi i "najveće političko zlo koje se mora iskorijeniti".

"Vi ste politička prošlost Berana, a uskoro i čitave Crne Gore!", stoji dalje u saopštenju.

"I na kraju Bogdane Fatiću, nemoj ti o rezultatima izbora jer nijesi dostojan toga. Ne možeš se kriti iza poštenja a dizati ruku za svaki DPS lopovluk! Najsramnije je u svemu što si poslije ,,lekcije po nosu,, morao pljunuti na svoje izjave u kojima si priznao poraz, i uključiti se u novu gubitničku avanturu. Najmanje su ti bitni Beranci i Beranke, okrenut si isključivo ličnoj koristi za sebe i kriminalni milje koji je dio tvoje partije. Izdrži još malo pa skupa sa svojim mentorom, Tarzanom Miloševićem pakuj političke kofere. Zdravo Berane nastavlja svoju pobjedničku priču.", zaključeno je u saopštenju koalicije.