"Zdravo Berane": U DPS-u panika, ne zbog poraza, nego zbog polaganja računa svojem duhovnom vođi

"Naime saznao je da novac nijeste dijelili prema planu već ste davali 20 evra ucijenjenom glasaču a 500 eura stavljali sebi u džep. U svojim prognozama ste išli toliko daleko da ste šefu obećali da je pobjeda izvjesna i da ćete osvojiti 9.000 glasova i u to ime već pripremili slavlje sa bogatim izborom jela i pića"
107 pregleda 50 komentar(a)
Zdravo Berane, Foto: Zoran Đurić
Zdravo Berane, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 11.02.2018. 08:44h

U još jednom u nizu jadnih i praznih saopštenja Opštinski odbor DPS-a pokušava da pripiše koaliciji Zdravo Berane i Demokratama strah i paniku od navodno ponavljanja izbora na pojedinim biračkim mjestima u Beranama, saopštili su su iz koalicije "Zdravo Berane".

"Gospodo iz kriminalne organizacije,nakon što ste javno priznali poraz,sjetili ste se da lažima i neosnovanim primjedbama na regularnost izbornog procesa,pokušate da opravdate poraz kao i 3.000.000 eura koje ste uz pomoć države uložili u kupovinu Beranaca.Pošto nijeste uspjeli da kupite Berance jer oni nijesu na prodaju,nakon izbora u vašim redovima zavladala je panika. Nije panika nastala samo zbog poraza, već i zbog činjenice da vaš duhovni vođa ,vaš šef traži reviziju. Naime saznao je da novac nijeste dijelili prema planu već ste davali 20 eura ucijenjenom glasaču a 500 eura stavljali sebi u dzep.U svojim prognozama ste išli toliko daleko da ste šefu obećali da je pobjeda izvjesna i da ćete osvojiti 9.000 glasova i u to ime već pripremili slavlje sa bogatim izborom jela i pića", kazali su iz koalicije Zdravo Berane.

Oni su su se posebno osvrnuli na naglašavanje DPS da su oni iz koalicije pratili i fotografisali građane.

"Na koje “građane” mislite? Na one koji su se niotkud pojavili vozeći automobile bez registarskih oznaka i koje su uredno parkirali ispred vaših štabova u kojima ste dijelili novac.Ili mozda mislite na one“gradjane“ u službenim automobilima iz Vlade Crne Gore, ili na 500 građana Andrijevice koji su prošle godine prijavili prebivalište u Beranama zarad glasanja.A možda mislite na „građane“ iz inostranstva kojima ste na parkingu dijelili novac i poslije podjele istog momenta autobuse pune putnika uputili nazad put dalekog Luksemburga", navodi se i daljem saopštenju.

"Gospodo iz kriminalne organizacije DPS-a,boli vas poraz u Beranama,boli vas zbog novca,koji ste dijelili,mada više sebi nego glasačima koje ste mislili da možete kupiti. Koalicija Zdravo Berane nije u panici niti ima razloga ,ali neće dozvoliti pravno nasilje.Beranci će braniti svoje pravo na slobodno izraženu volju pri glasanju,a ako ste naumili da kradete Berance,ta vam priča neće proći a toga ste i vi svjesni. Savjetovali bi smo vam da se pozabavite time da objasnite šefu gdje su 3.000.000 eura jer je već počeo da vas postrojava i grubo sankcioniše", zaključili su u kolaiciji "Zdravo Berane".

Bonus video: