Zeković: Đukanović vrijeđa, umjesto da se stidi

"DPS je prošlost Crne Gore. Crnoj Gori je potrebno jedinstvo svih poštenih i sposobnih građana kako bismo vratili državu svima – državu pravde i pristojnog posla"
62 pregleda 124 komentar(a)
Bojan Zeković, Foto: SDP
Bojan Zeković, Foto: SDP
Ažurirano: 13.09.2016. 13:44h

Budući da nema šta lijepo reći o svom radu, Milo Đukanović je bio prinuđen da kleveće druge na svom prvom skupu, poručio je funkcioner Socijaldemokratske partije Bojan Zeković.

"Bježeći od odgovornosti za poharu, pokušava da političke i vrijednosne razlike svede na nivo uvreda. Građani od toga nemaju nikakve koristi. Na dan kada je njegova decenijska desna ruka - Svetozar Marović priznao da je na samo jednoj zgradi ukrao od ovog naroda novi Klinički centar, on vrijeđa umjesto da se stidi. To je samo jedna od priznatih krađa. Svi koji su isto radili, poneki i sa bine, će “sigurnim korakom” - Marovićevim putem. Marovic je uvijek bio korak ispred DPS-a, a oni ga uvijek “sigurnim korakom” slijedili. Razumijemo bijes ostavljenoga, ali nije problem u SDP-u", navodi Zeković.

Zeković poručuje da sa DPS više niko neće i da su "osuđeni na kupljene saveznike, ostaje im limenka i politička samica."

"DPS je prošlost Crne Gore. Crnoj Gori je potrebno jedinstvo svih poštenih i sposobnih građana kako bismo vratili državu svima – državu pravde i pristojnog posla", zaključuje Zeković.

Bonus video: