Zoran Martinović na čelu SNP-a na Cetinju

Dragan Ivanović, potpredsjednik SNP-a, kazao je da je večerašnji skup na Cetinju dokaz da će SNP u tom gradu gradu obnoviti i snagu i jačinu
1507 pregleda 0 komentar(a)
Sa izborne konferencije na Cetinju, Foto: SNP
Sa izborne konferencije na Cetinju, Foto: SNP
Ažurirano: 09.11.2019. 21:25h

Zoran Martinović izabran je za predsjednika opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) na Cetinju, na večerašnjoj izbornoj konferenciji SNP-a prijestonice Cetinje.

Kako je saopšteno iz te partije, izabran je novi opštinski odbor koji će brojati 19 članova.

Dragan Ivanović, potpredsjednik SNP-a, kazao je da je večerašnji skup dokaz da će SNP na Cetinju gradu obnoviti i snagu i jačinu.

"Mi gledamo naprijed u budućnost, zarad boljitka svih u Crnoj Gori. Naš SNP je sačuvalo odano i granitno članstvo",kazao je Vladimir Joković, predsjednik SNP CG. "Ovih dana smo svjedoci orkestrirane i od nekoga naručene kampanje navodnog napuštanja SNP i to od onih koji su nas napustili prije godinu i po i koji su već u medijima po dva tri puta davali ostavke. A pritom su od SNP dobili sve.To naše iskreno i stameno članstvo vidi i spoznaje. Džaba aba im je pokušaj, SNP se stabilizovala i vraćaju nam se stari a učlanjuju se novi članovi, jer mi smo stranka socijalne pravde, koja zna ko je i što je i za koju su vrijednosti Njegoševe Crne Gore temelj rada", kazao je Ivanović.

Prisutnima se, kako je saopšteno, obratio i Vasilije Lalošević, šef Medijskog centra SNP CG, a konferenciji su prisustvovali i Dragan Vukić, sekretar Izvrsnog odbora i Radmila Čagorović, potpredsjednica OO SNP Podgorica.

Bonus video: