Samsung Galaxy Note 8.0 pušten u prodaju

Prve primjerke novog Samsungovog smartfon/tableta imaće priliku da kupe Britanci. Za početak najavljena prodaja osnovnog modela sa Wi Fi konekcijom
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.04.2013. 20:01h

Najnoviji Samsungov smartfon/tablet hibrid koji je stigao na tržište je Galaxy Note 8.0, a prvi koji će imati priliku da kupe ovaj zanimljivi uređaj su kupci u Velikoj Britaniji.

U pitanju je osnovna Wi-Fi verzija uređaja, sa mogućnošću obavljanja telefonskih poziva. Pošto Galaxy Note 8.0 nema mogućnost konekcije sa mobilnim podacima, mogućnosti pozivanja su limitirane na "third-party" aplikacije kao što su Skype i mnoge druge.

Hardverske specifikacije tableta uključuju 1.6GHz quad-core A9 processor (Exynos) sa 2GB RAM-a, 8-inčni WVGA displej rezolucije 1280 x 800 piksela (189ppi), kameru od 5MP na poleđini i prednju kameru od 1.3MP, podršku za S-Pen i drugo. Tu je i gomila prilagodljivih aplikacija, kreiranih isključivo za Samsung uređaje.

Samsung Galaxy Note 8.0 će se u Britaniji prodavati uz ekskluzivni paket dodataka i bonusa po cijeni od 340 britanskih funti, pa ko ne može da se strpi da uređaj stigne i na ostala tržišta (što bi trebalo da se desi veoma brzo) - Samsung Experience Store je pravo mjesto za kupovinu.

Galerija

Bonus video: